Αποσύρθηκε ο Φιλ Νέβιλ

Αποσύρθηκε ο Φιλ Νέβιλ

Αποσύρθηκε ο Φιλ Νέβιλ

bet365

Ο Φιλ Νέβιλ αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έχοντας στο παλμαρέ του 6 πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αγγλος αμυντικός της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 505 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και 59 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας αποφάσισε να βάλει ένα τε΄λος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σε ηλικία 36 ετών.

Ο Φιλ Νέβιλ ανέφερε για την απόφαση του: «Στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου έβλεπα πόσοι αποσύρονταν και είπα “όχι, δεν θα κάνω το ίδιο με αυτούς”. Ήθελα όταν γίνει, να γίνει πολύ ήσυχα και χωρίς να προκαλέσει θόρυβο .Ήξερα , όμως, μέσα μου, πως όταν ανακοίνωσα ότι δεν θα συνεχίσω στην Έβερτον, δεν θα έπαιζα ξανά μπάλα. Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο απ’ όλα , είναι οι μέρες που συγκεντρωνόμασταν πάλι πίσω στο προπονητικό κέντρο για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία».

Παράλληλα, από την Έβερτον έμειναν ελεύθεροι οι Τόμας Χιτσλσπέργκερ και Γιαν Μούχα, ενώ ο Τζέικ Μπίντγουελ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρέντφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα