Ο Βενγκέρ μίλησε για Ρούνεϊ!

Ο Βενγκέρ μίλησε για Ρούνεϊ!

Θάνος Σαρρής
Ο Βενγκέρ μίλησε για Ρούνεϊ!

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τον ενδιέφερε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ μίλησε και για τον Σεσκ Φάμπρεγας.

Το μέλλον του διεθνούς Άγγλου επιθετικού στο Old Trafford είναι αβέβαιο και το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Άρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός παραδέχθηκε ότι είναι μια περίπτωση που θα ενδιέφερε κάθε ομάδα στον κόσμο και τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν ο Μόγιες θα τον πείσει να μείνει.

«Ο Ρούνεϊ θα ήταν ένας ενδιαφέρων παίκτης για τον καθένα στον κόσμο, ποιος θα μπορούσε να τον απορρίψει. Η πρώτη πρόκληση του Ντέβιντ Μόγιες είναι να πάει στο Μάντσεστερ και να κλείσει το χάσμα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ρούνεϊ. Αν αυτό είναι εφικτό. ή όχι εξαρτάται από την προσωπικότητά του και από το αν ο Ρούνεϊ κρατάει κακία ή όχι, θα δούμε. Θα είναι ενδιαφέρον το πως αυτό το θέμα θα διευθετηθεί».

όσον αφορά τον Φάμπρεγας υποστήριξε: «Ο Σεσκ είναι ένας πολύ παθιασμένος παίκτης, ένας παίκτης με τόση ποιότητα, που πρέπει να τον πληγώνει να μην παίζει σε κάθε ματς. Αυτό του λείπει. Όταν μπαινογβαίνεις ποτέ δεν παίζεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα