Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Πετρόφ

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Πετρόφ

bet365

Ο Στιλιάν Πετρόφ ανακοίνωσε και επίσημα πως σταματάει το ποδόσφαιρο, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο αρχηγός της Αστον Βίλα πάσχει από λευχαιμία και σήμερα αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνω πως αποσύρομαι από το ποδόσφαιρο». Ο 33χρονος Βούλγαρος μέσος θα οδηγήσει τους παίκτες της Αστον Βίλα και τις οικογένειές τους στο Βίλα Παρκ μετά τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι.

Ο Πετρόφ θα ιδρύσει ένα ίδρυμα για να βοηθήσει ανθρώπους με λευχαιμία: «Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν μεγαλόστομες δηλώσεις. Ασχολούμαι κυρίως με τη δουλειά μου παραμένοντας ευγνώμων στους συμπαίκτες μου, τους σπουδαίους ανθρώπους που έχω γύρω μου και, πάνω απ 'όλα, στην οικογένεια μου. Υπήρξαν ισχυροί πυλώνες στήριξης την στιγμή που τους χρειάστηκα περισσότερο στη διάρκεια της περασμένης χρόνιας...Με βαριά καρδιά ανακοινώνω την απόσυρση μου απο την αγωνιστική δράση», αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα