Πρέμιερ Λιγκ στο... μέλλον για Λεβαντόφσκι

Πρέμιερ Λιγκ στο... μέλλον για Λεβαντόφσκι

bet365

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάικ Μπάρτελ, έκανε νέες δηλώσεις, με τις οποίες τόνισε ότι το... άμεσο μέλλον του Πολωνού δε θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η επιθυμία του να αλλάξει ομάδα είναι γνωστή εδώ και καιρό, ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014 επίσης γνωστό, όπως και το ότι η Ντόρτμουντ αναμένεται να συνεχίσει τις προσπάθειες να τον πείσει να ανανεώσει. Αυτό μοιάζει δύσκολο και λίγες ημέρες πριν ο μάνατζέρ του αποκάλυψε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα και ότι οι προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι Βεστφαλοί για την μεταγραφή θα καλυφθούν.

Εδώ και καιρό από πολλές αξιόπιστες πηγές ο Πολωνός φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν, όμως τις τελευταίες ημέρες κυρίως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιαζόταν επίσης ως φαβορί για την απόκτησή του. Με νέες του δηλώσεις, όμως, ο Μάικ Μπάρτελ τόνισε ότι ο Λέβα δεν πρόκειται αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον να μετακομίσει στο Νησί. «Μπορώ να σας πω ένα πράγμα, ο Ρόμπερτ ενδιαφέρεται να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ στο μέλλον. Πόσο διάστημα στο μέλλον, δεν μπορώ να σας πω. Νομίζω ότι αυτό το μέλλον δε θα είναι το φετινό καλοκαίρι», ήταν οι δηλώσεις του στον Guardian και φαίνεται ότι η Μπάγερν... παίζει μόνη της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα