Κλοπ: «Ένα λάθος κάναμε...»

Κλοπ: «Ένα λάθος κάναμε...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Ένα λάθος κάναμε...»

bet365

Μέσα σ' όλα, η Λίβερπουλ τιμωρείται από το παραμικρό λάθος που μπορεί να κάνει στα παιχνίδια της και αυτό τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το 1-1 με τη Νιούκαστλ, κάνοντας λόγο και για δυσκολία να βρουν οι παίκτες του αυτοπεποίθηση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Φορτούνα Ντ. – Ντούισμπουργκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο κόουτς των «κόκκινων», ναι μεν είχε παράπονα από τους παίκτες του για το γεγονός πως ξανά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, τόνισε χαρακτηριστικά πως: «τι να τους πω; Να πω στον Στάριτζ να μην το ξαναχάσει και να είναι πιο προσεκτικός; Το ξέρει και όλα τα παιδιά το ξέρουν τι πρέπει να κάνουν», ενώ, για τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι στο «St. James' Park» είχε να πει:

«Δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά δουλεύουν, προσπαθούν το βλέπετε όλοι, αλλά δεν είναι εύκολο... Ο Φιλ έβαλε το γκολ του μήνα και κάναμε μόνο ένα σημαντικό λάθος. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται, αλλά κάναμε το λάθος και δυστυχώς το ματς τελείωσε στην ισοπαλία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα