Μαν. Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 4-0

Μαν. Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 4-0

Gazzetta team
Μαν. Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 4-0

bet365

H Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική, διέλυσε 4-0 την Κρίσταλ Πάλας κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή. Παραμένουν χωρίς βαθμό και γκολ (!) οι Λονδρέζοι. Το έσωσε στο τέλος η Γουέστ Χαμ, λυτρωτής ξανά ο Ριτσάρλισον.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι απουσίες δεν επηρεάζουν τη Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Μουρίνιο έχει βρει ρυθμό, σταθερότητα και... Killer! Bέβαια, σε αυτό το εμφατικό 4-0 κόντρα στην Πάλας ο Λουκάκου απλά σφράγισε τη νίκη, αφού ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φελαϊνί με δυο τέρματα. Η Γιουνάιτεντ είναι μόνη πρώτη στην κορυφή, αντίθετα με τους Λονδρέζους που είναι στον πάτο χωρίς πόντο και γκολ! Μόνο η Πόρτσμουθ δεν είχε πόντο έπειτα από επτά στροφές στην ιστορία της Premier League! O γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό από ασίστ του Ράσφορντ ο Μάτα πέτυχε το 1-0. Η Πάλας προσπάθησε να απαντήσει, είχε δυο καλές προσπάθειες, όχι όμως ικανές να απειλήσουν τον Ντε Χέα! Αντίθετα, η Μάντσεστερ κατάφερε στο 33' να κλειδώσει το τρίποντο. Εξαιρετική σέντρα του Γιανγκ και με υπέροχο τελείωμα ο Φελαϊνί πέτυχε το 2-0! Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Γιουνάιτεντ, αφού στο 49΄ πάλι από ασίστ του Ράσφορντ ο Βέλγος πέτυχε το 3-0. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός έχει συμμετοχή σε εννέα γκολ στα 10 τελευταία παιχνίδια (5 γκολ, 4 ασίστ). Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 86', ο Μαρσιάλ την πάσα, ο Λουκάκου το τελείωμα για το 4-0. Ηταν το 7ο γκολ σε ισάριθμα ματς, κάτι που μόνο ο Κόουλ έχει πετύχει για τη Μάντσεστερ.

Καθάρισε ο Κράουτς
Το γκολ του Ντιουφ στο 40' έδωσε στην Στόουκ το προβάδισμα επί της Σαουθάμπτον και φαινόταν ότι θα της έδινε και τη νίκη, παρά το γεγονός ότι λίγα λεπτά μετά, στο 43' είχε χαθεί τεράστια ευκαιρία για το 2-0 με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεραΐνο. Οι Αγιοι, άλλωστε, παρουσίαζαν για ακόμη μία φορά κακή εικόνα και δυσκολεύονταν να φτάσουν στην ισοφάριση. Οταν κατάφεραν να φτάσουν τελικά σε αυτή, με το γκολ του Γιοσίντα στο 75', απέδειξαν ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν και το αποτέλεσμα, αφού στο 85' ο Κράουτς βρήκε δίχτυα και έγραψε το 2-1, δίνοντας την ευκαιρία στη Στόουκ να πιάσει στους 8 βαθμούς την Σαουθάμπτον.

Περισσότερα σε λίγο...

Ξανά Ριτσάρλισον
Ο Ριτσάρλισον «χτύπησε» και πάλι στο τέλος για να χαρίσει το βαθμό στη Γουότφορντ, που επέστρεψε από το 2-0 στο ματς με την Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων και είχαν τον έλεγχο. Στο 18’ ο Ροντόν πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν για το 1-0, ενώ στο 21’ ο Έβανς έκανε με κεφαλιά το 2-0. Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αφού αρχικά μείωσαν με τον Ντουκουρέ στο 37’, είδαν τον Ριτσάρλισον να κάνει το 2-2 στο 5’ των καθυστερήσεων!

Λυτρωτής ο Σακό!
Είναι γεγονός! Η Γουέστ Χαμ έπειτα από επτά στροφές είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης. Βέβαια, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η χρυσή αλλαγή του Σακό που λύτρωσε την ομάδα του στις καθυστερήσεις. Παράλληλα, η παράδοση που θέλει τη Σουόνσι να μην κρατά ανέπαφη την εστία (0-1) στην έδρα της Γουέστ Χαμ συνεχίστηκε για 32ο ματς. Κακό ματς, με τους Λονδρέζους να πιέζουν, να έχουν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία. Κάποιες προσπάθειες του Κάρολ και του Τσιτσαρίτο δε βρήκαν στόχο. Η αντικατάσταση του Μεξικάνου ήταν καταλυτική, αφού ο Σακό μπήκε στο 78' και στο 90' διαμόρφωσε το 1-0!

Στο μηδέν...
Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μπόρνμουθ και Λέστερ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν ουσία για να πάρουν κάτι παραπάνω. Κινγκ και Ντεφόε είχαν δυο καλές φάσεις στο α΄μέρος, ενώ η Μπόνρμουθ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Σίμπσον. Χρειάστηκαν 60 λεπτά για να κάνουν οι Αλεπούδες την πρώτη ευκαιρία, αλλά ο Οκαζάκι δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Μπόρνμουθ προσπάθησε στο τελευταίο τέταρτο, αλλά Κινγκ και Άιμπε δεν κατάφεραν να σκοράρουν

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα