Κόντε: «Δεν θα μείνω για πολύ μακριά από την Ιταλία...»

Κόντε: «Δεν θα μείνω για πολύ μακριά από την Ιταλία...»

Κώστας Ζάλιαρης
Κόντε: «Δεν θα μείνω για πολύ μακριά από την Ιταλία...»

bet365

Τις σκέψεις του για το προπονητικό του μέλλον αλλά και την παρουσία του στον πάγκο της Τσέλσι αποκάλυψε ο Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να παραμείνει για πολλά χρόνια μακριά από την πατρίδα του.

Έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπλε» του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2016 και οδηγώντας τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στο «τιμόνι», ο Αντόνιο Κόντε ξεκίνησε περίεργα τη δεύτερη σεζόν του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Με τα διάφορα σενάρια να κάνουν λόγο για γκρίνια και ασυμφωνία χαρακτήρων με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς κυρίως σε ό,τι αφορούσε στο μεταγραφικό τοπίο, ο Ιταλός κόουτς προσπαθεί ακόμα να παρουσιάσει τη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι, αφού η Τσέλσι έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Ιταλίας, το πρωί της Δευτέρας, ο τεχνικός των Πρωταθλητών Αγγλίας ανέφερε πως: «Δεν σκοπεύω να μείνω για πολλά χρόνια μακριά από την Ιταλία. Είναι θετικό ν' αποκομίζεις εμπειρίες από το εξωτερικό, αλλά όχι για πολύ. Δεν σκέφτομαι να μείνω πολύ μακριά από την χώρα».

Στην Τσέλσι, το συμβόλαιό του ορίζει την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και για την επόμενη σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα