Κλοπ: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Κλοπ: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Κλοπ: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, τόνισε πως η Λίβερπουλ χρειάζεται βελτίωση και θα παίζει σαν να μην έχει ακόμα κανέναν βαθμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά είναι αρκετό για να τον κρατήσει εκτός για δύο ματς. Δεν προπονείται μέχρι στιγμής, κάτι που σημαίνει ότι είναι αμφίβολος για το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι καλό. Ο Ματίπ και ο Τσαν έχουν κάποια θέματα. Ελπίζω να μπορούν να επιστρέψουν σήμερα ή αύριο, αλλά πρέπει να περιμένουμε».

Για την μέτρια εμφάνιση του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν απέναντι στη Λέστερ στο Καραμπάο Καπ:

«Έτσι είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Είναι αρκετά νωρίς. Είχε κάποιες καλές στιγμές και και κάποιες άτυχες στιγμές. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα. Έπαιξε πραγματικά καλά σε κάποιες στιγμές και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον τρόπο του παιχνιδιού. Δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του, αλλά δεν αμφιβάλλω για εκείνον».

Για το γεγονός πως οι «κόκκινοι» δυσκολεύονται στο σκοράρισμα:

«Είμαστε ακόμα φλύαροι και δημιουργικοί, αλλά δεν σκοράρουμε και αυτοί είναι το πρόβλημα. Χρειάζεται να βοηθήσω τους παίκτες να μείνουν χαρούμενοι. Οι αντίπαλοί μας δυσκολεύονται να μας αντιμετωπίσουν. Παίζουμε πραγματικά καλά, αλλά δεν σκοράρουμε αρκετά. Ήταν πολύ εύκολο για τη Λέστερ να ασκήσουν αντίκτυπο στο παιχνίδι με μία φάση. Χρειάζεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις καταστάσεις».

Για την εικόνα της ομάδας του και τη συγκομιδή βαθμών που έχει μέχρι στιγμής:

«Μοιάζει σαν να μην έχουμε βαθμούς και να είμαστε η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ναι, προφανώς και έχουμε προβλήματα, μόλις οχτώ βαθμούς και όχι 15, αυτή είναι η κατάσταση. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Εάν είχαμε 15 βαθμούς θα ήταν το ίδιο, απλά θα αισθανόμασταν διαφορετικά. Έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες. Κάποιες φορές ανταποκρινόμαστε πολύ καλά, κάποιες φορές όχι τέλεια, έτσι πάντα πάει».

Best of internet