Τιμώρησε τον Ρούνεϊ η Έβερτον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Από την στιγμή που το αγγλικό δικαστήριο τιμώρησε τον Ρούνεϊ με απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια επειδή πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, ήταν δεδομένο πως θα τον τιμωρούσε και η Έβερτον με την ποινή να είναι δύο μισθοί.
Τιμωριών συνέχεια για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός είχε πιαστεί να οδηγεί μεθυσμένος και το δικαστήριο τον τιμώρησε με 2 χρόνια απαγόρευσης οδήγησης. Από την στιγμή που υπήρξε τιμωρία από τον νόμο, δεν μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και η Έβερτον. Έτσι τα... ζαχαρωτά επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο δύο μισθών στον έμπειρο επιθετικό με τα χρήματα αυτά να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.