Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-6

Gazzetta team
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-6

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε εκπληκτική εμφάνιση και υποχρέωσε την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα στην πρώτη της ήττα. Τρία γκολ ο Αγουέρο, έξι γκολ οι πολίτες.

Η Γουότφορντ γνώρισε ακόμη μία συντριβή από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει βρει ρυθμό επιθετικά και διέλυσε την ομάδα του Μάρκο Σίλβα με 6-0, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη ήττα στη σεζόν. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση, αλλά στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απορροφήσουν την πίεση.

Αυτά μέχρι το 27’, όταν ύστερα από φάουλ του Ντε Μπρόινε ο Αγουέρο έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Μόλις 4’ αργότερα τα πάντα τελείωσαν, με τον Αργεντίνο να κάνει και το 0-2 έπειτα από ασίστ του Ζεσούς. Οι δυο τους συνδυάστηκαν και στο 37’, με τον Βραζιλιάνο να κάνει αυτή τη φορά το 0-3, τη στιγμή που ο μοναδικός που είχε καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις για τη Γουότφορντ στο πρώτο μέρος ήταν ο Ριτσάιρλισον σε δύο περιπτώσεις.

Το 0-3 του ημιχρόνου δεν άφηνε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τους γηπεδούχους, όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο. Οι πολίτες ήταν ασταμάτητοι, με τον Οταμέντι να κάνει το 0-4 στο 63’, τον Αγουέρο να ολοκληρώνει το χατ τρικ του στο 81’ και τον Στέρλινγκ να κάνει με πέναλτι το τελικό 0-6 στο 89’!

Γουότφορντ (Μάρκο Σίλβα): Γκόμες, Χολέμπας, Καμπασέλε, Μαριάπα, Γιάνμαατ, Ντουκουρέ, Τσαλόμπα (70’ Καπού), Κλέβερλι (64’ Περέιρα), Καρίγιο, Ριτσάρλισον, Γκρέι (74’ Ντίνι)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Στόουνς, Μεντί, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε (66’ Γκουντογκάν), Σίλβα (78’ Σανέ), Στέρλινγκ, Ζεσούς (65’ Μπερνάρντο Σίλβα), Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα