Κοντά σε Χόντγκσον η Πάλας

Κοντά σε Χόντγκσον η Πάλας

Gazzetta team
Κοντά σε Χόντγκσον η Πάλας

bet365

Ο Ρόι Χόντγκσον επιστρέφει στους πάγκους; Οι Βρετανοί τονίζουν πως είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας έπειτα την απόλυση του Ντε Μπουρ.

Έπειτα από 77 ημέρες στην τεχνική ηγεσία της Πάλας, ο Φρανκ ντε Μπουρ αποτελεί παρελθόν. Οι Λονδρέζοι θέλουν να καλύψουν άμεσα το κενό του και ο Ρόι Χόντγκσον είναι κοντά στο να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου. Σύμφωνα με την Telegrpaph o 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες της Κρίσταλ Πάλας κι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ένα χρόνο έπειτα την καταστροφική ήττα από την Ισλανδία στα γήπεδα της Γαλλίας. «Ποτέ δεν έχω θεωρήσει τον εαυτό μου ως διασημότητα, θεωρώ τον εαυτό μου ως επαγγελματία προπονητή ποδοσφαίρου, μια δουλειά που κάνω εδώ και πολλά χρόνια και νομίζω ότι την κάνω καλά» είχε τονίσει ο Χόντγκσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα