Είπε "F... off" στον Μουρίνιο! (vid)

Gazzetta team
Είπε "F... off" στον Μουρίνιο! (vid)

bet365

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ισόπαλου αγώνα Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2, με τους προπονητές των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη λήξη δεν έδωσε το χέρι του στον Μαρκ Χιουζ, γεγονός που ξεσήκωσε πολλά δημοσιεύματα στην Αγγλία και έντονη κριτική στον κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο όπως είπε άνθρωπος κοντά στον Πορτογάλο τεχνικό, σύμφωνα με την Telegraph, «Ο Ζοζέ ήθελε να αναδιοργανώσει την άμυνα του μετά από ένα φάουλ και ο Χιους τον έσπρωξε και του είπε "Γ......".. Επίσης ζήτησε από τον διαιτητή να τον αποβάλλει. Στο τέλος ο Ζοζέ απλώς έφυγε μακριά γιατί δεν ανταλλάσσει χειραψία με άτομα που τον προσβάλουν».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σουόνσι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Χιουζ είχε δώσει τη δική του εκδοχή: «Νομίζω ότι τον έσπρωξα, επειδή ήταν στα όρια της τεχνικής μου περιοχής. Δεν γνωρίζω γιατί δεν μου έδωσε χειραψία μετά τον αγώνα. Πιθανόν για αυτό το περιστατικό, η μάλλον επειδή θεωρεί την ισοπαλία με εμάς ως ένα αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς περίμενε να κερδίσει την Στόουκ. Ίσως και να αντέδρασε λάθος σε αυτή την περίπτωση, η πιθανόν έχει να κάνει με εμένα. Έχω καλή προϊστορία με τις χειραψίες!»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα