Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2

bet365

Η Γουνάιτεντ έκανε την ανατροπή, αλλά είδε τον Τσούπο-Μότινγκ να σκοράρει δύο φορές και να της κόβει το δρόμο προς το απόλυτο (2-2).

Η πρώτη απώλεια βαθμών για την Γιουνάιτεντ ήρθε στο γήπεδο, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς ο Μαρκ Χιουζ δεν έχει χάσει καμία από τις τέσσερις τελευταίες μονομαχίες τους. Οι κόκκινοι διάβολοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να προηγηθούν με 2-1, αλλά ο Τσούπο-Μότινγκ αποδείχθηκε «δήμιος» για την Γιουνάιτεντ και με δύο γκολ έφερε την πρώτη απώλεια βαθμών.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το πρώτο μέρος στο «Μπριτάνια» ήταν τόσο κακό, που το μόνο που έμεινε ήταν τα γκολ στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, το τέμπο ήταν... χελώνας, οι γηπεδούχοι έχασαν τις ελάχιστες καλές ευκαιρίες και στο 43’ ήρθε το πρώτο γκολ. Υπέροχη πάσα του Φλέτσερ στον Ντιούφ, ο οποίος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσούπο-Μότινγκ πρόλαβε τον Μπαγί για να κάνει το 1-0 από κοντά. Η χαρά της Στόουκ, όμως, δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 1’ των καθυστερήσεων μετά το κόρνερ του Μχιταριάν και το... μπιλιάρδο στην περιοχή των γηπεδούχων ο Ράσφορντ – άθελά του – έκανε το 1-1.

Τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα στην επανάληψη. Ο Λουκάκου κατάφερε να σκοράρει και στο τέταρτο παιχνίδι του, κάτι που στο παρελθόν είχαν καταφέρει οι Σαχά, Φαν Πέρσι και Ιμπραΐμοβιτς στην Premier League, με διπλή προσπάθεια (από κανονική θέση) για το 1-2! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Γιουνάιτεντ να μην χαρεί για πολύ το προβάδισμά της. Ο Ντε Χέα έβγαλε εκπληκτικά το πλασέ του Χεσέ στο 62’, όμως από το κόρνερ ο Τσούπο-Μότινγκ έκανε με κεφαλιά το 2-2! Η συνέχεια βρήκε το παιχνίδι ισορροπημένο και τους Βαλένσια (67’), Λουκάκου (81’) και Ζουμά (παραλίγο αυτογκόλ στο 92’) να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά τόποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Στόουκ (Μαρκ Χιουζ): Μπάτλαντ, Πίτερς, Βίμερ, Ζουμά, Κάμερον (46’ Μάρτινς-Ίντι), Άλεν, Φλέτσερ, Σακίρι, Τσούπο-Μότινγκ, Χεσέ (75’ Μπεραχίνο), Ντιούφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπαγί, Τζόουνς, Νταρμιάν, Ερέρα (72’ Μαρσιάλ), Πογκμπά, Μάτιτς, Μχιταριάν (84’ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (72’ Μάτα), Λουκάκου

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα