Εβερτον – Τότεναμ 0-3

Gazzetta team
Εβερτον – Τότεναμ 0-3

bet365

Ο Χάρι Κέιν έβαλε δύο γκολ, έφτασε τα 101 με την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις και την οδήγησε στο εξαιρετικό 0-3 επί της Εβερτον, που δεν έκανε ούτε φάση.

Το «Γουέμπλεϊ» προφανώς δεν τη βοηθάει, καθώς εκεί ως γηπεδούχος η Τότεναμ έχει μία ήττα και μία ισοπαλία. Εκτός έδρας όμως νιώθει σαν στο... σπίτι της. Με το εξαιρετικό 0-3 στο «Γκούντισον Παρκ» καθάρισε την Εβερτον και έκανε το 2x2 στις εξόδους της. Οι Spurs έκαναν τέλεια εμφάνιση, καθώς εκτός των δικών τους γκολ, πραγματικά δεν επέτρεψαν λεπτό στους γηπεδούχους να τους αμφισβητήσουν και να βγάλουν φάση.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Βέβαια για το σούπερ αυτό αποτέλεσμα φρόντισε ο Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος επιθετικός έβαλε δύο γκολ και έφτασε τα 101 με τους Λονδρέζους σε 169 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικά το 0-1 στο 28' ήρθε με τρομερή μακρινή λόμπα από δεξιά, κρεμώντας τρελά τον Πίκφορντ. Η άμυνα της Εβερτον πελαγοδρομούσε και στο 42' ο Ερικσεν πλάσαρε για το 0-2 έπειτα από λάθος απόκρουση (με 32 γκολ είναι ο κορυφαίος Δανός σκόρερ στην Premier League). Το τρίτο και δεύτερο προσωπικό του Κέιν ήταν πλασέ στην κίνηση (46'), με τους ηττημένους να μην έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν.

Εβερτον (Ρόναλντ Κούμαν): Πίκφορντ, Μαρτίνα, Κιν, Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκουέιγ (80' Βλάσιτς), Σνάιντερλιν, Κλάασεν (45' Ντέιβις), Σίγκουρντσον, Ρούνεϊ, Σάντρο (46' Κάλβερτ-Λιούιν)

Τότεναμ (Μαουρίτσο Πελεγκρίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ντάιερ, Σισοκό (78' Γουίνκς), Ντέιβις, Ντέλε Αλι, Ερικσεν (71' Ντεμπελέ), Κέιν (85' Σον).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα