Αρσεναλ - Μπόρνμουθ 3-0

Gazzetta team
Αρσεναλ - Μπόρνμουθ 3-0

bet365

Υστερα από δύο σερί ήττες, η Αρσεναλ επέστρεψε και με τους Γουέλμπεκ (2), Λακαζέτ να σκοράρουν επιβλήθηκε 3-0 εντός της Μπόρνμουθ.

Την 13η νίκη στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια στην Premier League πέτυχε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, που άφησε πίσω τις ήττες από Στόουκ και Λίβερπουλ και πήρε το τρίποντο κόντρα στην Μπόρνμουθ, η οποία δεν έχει βαθμό ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ουσιαστικά παράσταση για έναν, οι Gunners πήραν από το πρώτο μέρος καθαρό προβάδισμα και αφού σκόραραν ξανά στην επανάληψη πέρασαν ένα πολύ εύκολο απόγευμα και ελπίζουν να έχουν και άλλα τέτοια.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Μόλις στο 6' ύστερα από σέντρα του Κολάσινατς από αριστερά ο Γουέλμπεκ σκόραρε με κεφαλιά και στο 27' ο Αγγλος επιθετικός έδωσε στον Λακαζέτ, που με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο νίκησε τον Μπέγκοβιτς και πέτυχε το δεύτερο γκολ του στην Premier League (2-0). Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και το 50' ο Αϊμπ έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Ντεφόε πήρε την κεφαλιά ανάμεσα από δύο αμυντικούς της Αρσεναλ, όμως η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα. Το χειρότερο για τους Cherries ήταν ότι στο ίδιο λεπτό ο Γουέλμπεκ, ύστερα από πάσα του Ράμσεϊ, σκόραρε ξανά με όμορφο πλασέ με το αριστερό διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Για τον Αγγλο επιθετικό ήταν η δεύτερη ντομπλέτα στην PL έπειτα από εκείνη που είχε κάνει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Αστον Βίλα τον Δεκέμβριο του 2013.

Αρσεναλ (Αρσεν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Μουστάφι, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Μπεγιερίν, Τσάκα, Ράμσεϊ (67' Κοκλέν), Οζίλ, Γουέλμπεκ (75' Σάντσες), Λακαζέτ (75' Ζιρού).

Μπόρνμουθ (Εντι Χάου): Μπέγκοβιτς, Μινγκς (46' Φράνσις), Κουκ, Ντάνιελς, Σμιθ, Γκόσλινγκ, Φρέιζερ (38' Αϊμπ), Αρτερ, Κινγκ, Ντεφόε (71' Μουσέ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα