Αδιάλλακτη η Έβερτον για Μιραλάς, αλλά...

Κώστας Ζάλιαρης
Αδιάλλακτη η Έβερτον για Μιραλάς, αλλά...

bet365

Καμία πρόθεση παραχώρησης του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, στην οποία όμως θα τσεκάρουν περιπτώσεις για πιθανή αντικατάσταση, μήπως και προκύψει κάτι εξαιρετικό...

Ελλάδα – Εσθονία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σχεδόν απίθανο δείχνει για τον Ολυμπιακό να υπάρξει εξέλιξη με τον Κέβιν Μιραλάς την τελευταία μέρα των μεταγραφών, βάσει και του ρεπορτάζ που μεταφέρει στα social media ο Βέλγος ρεπόρτερ, Κριστόφ Τερό.

Όπως ανέφερε το πρωί της Πέμπτης, στην Έβερτον δεν έχουν διάθεση ν' ασχοληθούν με πιθανή παραχώρηση του Βέλγου άσου, είτε με δανεισμό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Βέβαια, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα τσεκάρουν τι «παίζει» τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου και θα προσέξουν μήπως προκύψει κάτι εξαιρετικό για αντικατάσταση του Μιραλάς, ωστόσο, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και φαίνεται πως δεν έχει υπάρξει πλάνο τη δεδομένη χρονική στιγμή για να μπουν τα «ζαχαρωτά» σε διαπραγμάτευση για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα