Όλο και πιο κοντά ο Αραούχο!

Όλο και πιο κοντά ο Αραούχο!

Gazzetta team
Όλο και πιο κοντά ο Αραούχο!

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr αν όλα πάνε καλά και τελειώσει όπως όλα δείχνουν του Αραούχο στην Ένωση!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Φαίνεται πως το όνειρο των οπαδών της ΑΕΚ να δουν ξανά τον Σέρχιο Αραούχο στα κιτρινόμαυρα ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα. Τη στιγμή που σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ είχαν υπογραμμίσει ότι τελείωσε οριστικά το θέμα Αραούχο για την ΑΕΚ, μόνο εδώ στο gazzetta.gr και από το blog του Γιώργου Τσακίρη είχατε ενημερωθεί για την θετική εξέλιξη της πορείας της συζήτησης και για τη νέα πρόταση της Ένωσης για να αποκτήσει τον Αργεντινό!

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την Ισπανία αναφέρουν ότι η υπόθεση της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν ότι θα βγει άσπρος καπνός και ο Αραούχο θα επιστρέψει ξανά στην Αθήνα για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Η Λας Πάλμας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Λοϊκ Ρεμί από την Τσέλσι, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών, κάτι που σημαίνει ότι ξεπερνιέται και το τελευταίο εμπόδιο για να μπορέσει η ισπανική ομάδα να δώσει το ΟΚ για την παραχώρηση του 25χρονου φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα