Τότεναμ – Μπέρνλι 1-1

Gazzetta team
Τότεναμ – Μπέρνλι 1-1

bet365

Φλύαρη, αναποτελεσματική, καθόλου κυνική η Τότεναμ, το πλήρωσε στο εντός με την Μπέρνλι, η οποία έκλεψε το 1-1 στις καθυστερήσεις, συνεχίζοντας να... βολτάρει στο Λονδίνο.

Δυσκολεύτηκε πολύ να βρει το γκολ. Σε όλο το α' μέρος δεν μπορούσε να... ρευστοποιήσει την απόλυτη υπέροχή της. Ο Ντέλε Αλε σε φάση διαρκείας (49') με σουτ από τη μιρκή περιοχή έδωσε όμως τη λύση στην Τότεναμ. Από εκεί και έπειτα οι Spurs απλά πετούσαν στα σκουπίδια τις πολλές φάσεις που δημιουργούσαν και σε αυτές συμπεριλαμβάνονταν δύο καθαρά τετ α τετ. Και τελικά το πλήρωσαν, καθώς η Μπέρνλι του έκανε τη ζημιά στις καθυστερήσεις, παίρνοντας το 1-1.

Στο 92' ο Μπρέιντι πέρασε μαγική κάθετη μέσα απ' όλη την άμυνα των γηπεδούχων και ο Γουντ που πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα, ισοφάρισε, οδηγώντας τους Spurs σε δεύτερη γκέλα στο «Γουέμπλεϊ» που δεν τους πάει καλά (ήττα από Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική). Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πήραν ποντάκι στο Λονδίνο, έχοντας και το διπλό της πρεμιέρας εκεί με την τσέλσι.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβαϊρελντ. Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Τρίπιερ, Ντάιερ, Ντεμπελέ (90'+3' Σάντσες), Ντέλε Αλι, Σον (70' Σισοκό), Ερικσεν (88' Γουίνκς), Κέιν

Μπέρνλι (Σιν Ντάις): Χίτον, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ, Γκούντμουντσον (57' Γουντ), Κορκ, Ντεφούρ (81' Γουέστγουντ), Μπρέιντι, Αρφιλντ, Βόουκς (57' Μπαρνς).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα