Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 3-0

Gazzetta team
Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ 3-0

bet365

Η Νιούκαστλ του Ράφα Μπενίτεθ πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Premier League μετά την επιστροφή της με 3-0 σε βάρος της Γουέστ Χαμ, που είναι χωρίς βαθμό. Τρίτη ήττα και για την Πάλας.

Πρώτα γκολ και πρώτοι βαθμοί για το 2017-18 για την Νιούκαστλ, η οποία ύστερα από δύο ήττες νίκησε εντός έδρας την παραπαίουσα, Γουέστ Χαμ. Στο 36' οι Μικέλ Μερίνο και Κριστιάν Ατσού συνδυάστηκαν για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ και ο Χοσελού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο τέρματα στην επανάληψη για τους Magpies. Στο 72' ο Ματ Ρίτσι έκανε καταπληκτική μπαλιά στην περιοχή για τον Κιέραν Κλαρκ που έγραψε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σέρβος επιθετικός, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή, περνώντας τον Τζο Χαρτ και σκοράροντας στην κενή εστία. Σε τραγική κατάσταση οι Hammers, που είναι στην τελευταία θέση της Premier League με παθητικό 10 γκολ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ρόμα – Ιντερ με 0% Γκανιότα*. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Τρίτη σφαλιάρα για Πάλας
Το 0-2 που έκανε η Σουόνσι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ήταν και η πρώτη επιτυχία για τους Κύκνους. Αμπραχαμ (44') και Αγιου (48') χάρισαν το πανάξιο τρίποντο στους φιλοξενούμενους και άφησαν τους Αετούς να πνίγονται, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και δεν έχουν καν βρει δίχτυα.

Κορυφή για Χάντερσφιλντ
Το τρελό ξεκίνημα της Χάντερσφιλντ με τις 2x2 νίκες ως νεοφώτιστη δεν τρίτωσε. Οχι ότι το 0-0 εντός με τη Σαουθάμπτον είναι άσχημο αποτέλεσμα, καθώς διατηρεί το αήττητο της, κάτι που ισχύει και για τους Αγίους. Η Χάντερσφιλντ πάντως με παιχνίδι περισσότερο από Γιουνάιτεντ και Μπρομ, φιγουράρει στην κορυφή, έχοντας από κάτω στην ισοβαθμία τη Σίτι.

Κόλλησε λόγω... Μπρίτος
Το έγκλημα του Ουρουγουανού αμυντικού που έφερε και την αποβολή του στο 24', είχε ως συνέπεια η Γουότφορντ να παίξει σχεδόν όλο το ματς με παίκτη λιγότερο κόντρα στην Μπράιτον και να μείνει στο 0-0. Αυτός είναι ο πρώτος βαθμός που παίρνουν στη φετινή Premier League οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Περισσότερα σε λίγο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα