Μαν. Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 4-0

Μαν. Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 4-0

bet365

Ο Λουκάκου έκανε απίθανο ντεμπούτο με δυο γκολ και η Γιουνάιτεντ διέλυσε στην πρεμιέρα με 4-0 τη Γουέστ Χαμ. Γκάζι, πάθος, ουσία και... Μάτιτς για την ομάδα του Μουρίνιο!

«Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα κι ένας σπουδαίος παίκτης. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του ξανά» τόνιζε ο Μουρίνιο λίγο πριν το deal κι έπεισε τη Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει! Δεν είχε άδικο... Ο Λουκάκου φρόντισε με το καλημέρα να αποδείξει πως ήταν αυτό που έλειπε από την περσινή Γιουνάιτεντ και με δυο γκολ έσπρωξε την ομάδα του σε μια απίθανη πρεμιέρα. Οι Κόκκινοι διάβολοι διέλυσαν με 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο Ολντ Τράφορντ και ο Βέλγος φορ έγινε μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που πέτυχε στο ντεμπούτο του στην Premier League δυο γκολ (Φαν Νίστελεροϊ, Γουίλσον, Ράσφορντ). Η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο είχε εξαιρετική κυκλοφορία, γκάζι, πάθος και αποτελεσματικότητα, με τον Special One να μπαίνει νικηφόρα στις οκτώ από τις εννέα τελευταίες σεζόν του. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Μάτιτς που έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις περισσότερες πάσες, αλλά και επαφές, ενώ συμμετείχε και στις περισσότερες μονομαχίες, από οποιονδήποτε άλλο παίκτη του γηπέδου.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε κι έβαλε δύσκολα στη Γουέστ Χαμ που αδυνατούσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα. Στο 18' ήρθε και η πρώτη μεγάλη φάση, αλλά ο Χαρτ νίκησε τον Μάτα στο τετ α τετ, ενώ ο Λουκάκου δε μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Η κατοχή για τη Γιουνάιτεντ έφτασε στο 72%, ενώ στον αντίποδα ο Τσιτσαρίτο στο πρώτο 25λεπτο είχε μόλις τέσσερις επαφές. Στο 33' ήρθε το γκολ, ο Ράσφορντ έκανε εξαιρετική κούρσα, ο Μκιταριάν άνοιξε την άμυνα και ο Λουκάκου με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Γκολ σε ντεμπούτο με Γουέστ Μπρομ, με Εβερτον και τώρα με Γιουνάιτεντ. Χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να κάνουν οι Λονδρέζοι την πρώτη ευκαιρία, αλλά το σουτ του Φερνάντες έδιωξε ο Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε το ίδιο δυνατά, ο Ράσφορντ έχασε στο 47' μοναδικό τετ α τετ , αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Λουκάκου δεν αστόχησε. Ο Μχιταριάν ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ έστειλε τη μπάλα συστημένη στον Βέλγο, ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χαρτ. Στο 58' η Γουέστ Χαμ έκανε αισθητή την παρουσία της, αλλά η κεφαλιά του Αρναούτοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ράσφορντ έκανε πάρτι από τα αριστερά, αλλά δεν είχε τύχη στη φάση του 66', καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Ο Μουρίνιο πέρασε στο 80' τον Μαρσιάλ και ο Γάλλος σε δέκα λεπτά έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας στην Premier League από το 2008 (Νάνι με Λίβερπουλ) που σκοράρει και κάνει ασίστ. Στο 87' από εξαιρετική πάσα του Μκιταριάν πέτυχε το 3-0 και στο 90' από δική του ασίστ ο Πογκμπά με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 4-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπαϊγί, Τζόουνς, Μπλιντ, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (76’ Φελαϊνί), Μχιταριάν (88’ Λίνγκαρντ), Ράσφορντ (80’ Μαρσιάλ), Λουκάκου

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Ριντ, Ογκμπόνα, Μαζουακού (81’ Κρέσγουελ), Νομπλ (61’ Ράις), Ομπιάνγκ, Φερνάντες (60’ Σακό), Αρναούτοβιτς, Αγιού, Τσιτσαρίτο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα