Τσέλσι - Μπέρνλι 2-3

Gazzetta team
Τσέλσι - Μπέρνλι 2-3

bet365

Μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, πρεμιέρα με το αριστερό και για την Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε 3-2 εντός από τη Μπέρνλι. Με εννέα τελείωσαν οι Μπλε. Γκολ ο Ρούνεϊ, πάρτι η Χάντερφιλντ.

Πρεμιέρα... εφιαλτική για την Τσέλσι και τον Αντόνιο Κόντε, αφού ηττήθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Μπέρνλι με 3-2. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League δέχθηκε εντός τρία γκολ στο α' ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες. Παράλληλα, έγινε η μοναδική πρωταθλήτρια που μάζεψε από την εστία της τρεις φορές τη μπάλα σε πρεμιέρα. Ο Μοράτα σκόραρε, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η κακή μέρα για τους Λονδρέζους φάνηκε από το 14ο λεπτό, όταν ο Κέιχιλ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό, αλλά όχι αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ντεφούρ. Η Μπέρνλι εκμεταλλεύθηκε απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και την κάκιστη αντίδραση των γηπεδούχων. Ετσι, στο 24' άνοιξε το σκορ, όταν από γέμισμα του Λόουτον, ο Βόουκς με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 1-0! Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο σοκ για τους Λονδρέζους, όταν ο Γουόρντ με τρομερό σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 2-0. Ο εφιάλτης δεν είχε τελειώσει και στο 43' ο Βόουκς νίκησε τον Λουίζ για το 3-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, αλλά τα σουτ του Αλόνσο δε βρήκαν στόχο. Μάλιστα, στο 65' λίγο έλειψε να έρθει το τέταρτο γκολ για τους Clarets, αλλά ο Μπρέιντι αστόχησε. Η είσοδος του Μοράτα βοήθησε την Τσέλσι και στο 70' ο Ισπανός με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Ωστόσο, έχει τεράστια ευθύνη στη φάση του 73' όταν παρενέβη σε πλασέ του Κρίστενσεν και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η αποβολή του Φάμπρεγας στο 82' έβαλε τέλος στα όνειρα για ανατροπή! Μπορεί ο Λουίζ να μείωσε σε 3-2 στο 88', αλλά η Μπέρνλι δεν ανησύχησε και θα μπορούσε στο 90' να σκοράρει, αλλά το φάουλ του Μπρέιντι βρήκε στο δοκάρι.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
Από τον Απρίλιο του 2004, όταν σκόραρε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Εβερτον, πέρασαν 13 χρόνια. Χρόνια που διέγραψαν, όμως, οι οπαδοί των Ζαχαρωτών, όταν τον είδαν να κάνει το 1-0 κόντρα στη Στόουκ με πολύ ωραία κεφαλιά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έπειτα από την σέντρα του Κάλβερτ-Λιούιν. Αυτή, ουσιαστικά, ήταν και η καλύτερη φάση του παιχνιδιού, με την Στόουκ να προσπαθεί για την ισοφάριση στο δεύτερο 45λεπτο αλλά να μην καταφέρνει βασικά να γίνει ποτέ επικίνδυνη.

Με Χεγκάζι η Γουέστ Μπρομ
Με το δεξί ξεκίνησε η Γουέστ Μπρομ, καθώς με γκολ του Χεγκάζι στο ντεμπούτο του επιβλήθηκε με 1-0 της Μπόρνμουθ, πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του Τόνι Πούλις. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια απέναντι στην ομάδα του Χάου, που δεν ήταν κινητική στην επίθεση και στο 31’ ο Χεγκάζι με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τα στημένα προκάλεσαν πονοκέφαλο στους φιλοξενούμενους, με τον Γιάκομπ να φτάνει κοντά στο 2-0 και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Χ-αμένη η Σαουθάμπτον
Η Σαουθάνπτον έχασε πολλές ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0 με την Σουόνσι, για να μην κερδίσει ούτε φέτος στην πρεμιέρα. Οι παίκτες του Πελεγκρίνο έκαναν ούτε λίγο ούτε πολύ 13 τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, όμως γκολ δεν πέτυχαν. Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Γκαμπιαντίνι και Τάντιτς, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, με το 0-0 να παραμένει.

Πάρτι στο Λονδίνο
Απίθανη πρεμιέρα για τη Χάντερφιλντ, η οποία επικράτησε εύκολα 3-0 της Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Εξαιρετική η νεοφώτιστη στο «Selhurst Park», αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για μια εξαιρετική πορεία. Στο 23' η Χάντερσφιλντ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Τζόελ Γουόρντ και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Μουνιέ. Η Πάλας πίεσε στην επανάληψη, ο Μπεντέκε το πάλεψε, αλλά ο Λεσλ ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του. Στο 80ο λεπτό ο Μουνιέ από πάσα του Κουάνερ διαμόρφωσε το 3-0!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα