Στα άκρα Φαν Ντάικ - Σαουθάμπτον

Gazzetta team
Στα άκρα Φαν Ντάικ - Σαουθάμπτον

bet365

Η Τσέλσι θέλει τον Βίρτζιλ φαν Ντάικ και ο Ολλανδός πιέζει ασφυκτικά τη Σαουθάμπτον. Μάλιστα, ζήτησε κι επίσημα να αποχωρήσει από τους Αγιους.

Ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ έπειτα την... απεργία και την άρνησή του να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αποφάσισε να κάνει αίτημα για μεταγραφή. «Δυστυχώς αισθάνομαι ότι δεν έχω άλλη εναλλακτική λύση, αφού μου δόθηκε ειδοποίηση για την πρόθεση τη ομάδας να επιβάλει εναντίον μου πειθαρχική κύρωση με πρόστιμο ισοδύναμο με μισθούς δυο εβδομάδων. Τους τελευταίους έξι μήνες είχα πολλές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του διοικητικού συμβουλίου, τον πρώην τεχνικό, Κλοντ Πιέλ, αλλά και τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, για να τους ενημερώσω για την επιθυμία μου να φύγω από την ομάδα. Είμαι απίστευτα φιλόδοξος και θέλω να να εκπληρώσω τις δυνατότητές σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Θα ήθελα η Σαουθάμπτον να εξετάσει το ενδιαφέρον που υπάρχει για μένα από κορυφαίους συλλόγους».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Σεντ Πάουλι – Ντινάμο Δρέσδης (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα