Κλοπ: «Δεν πωλείται ο Κουτίνιο»

Gazzetta team
Κλοπ: «Δεν πωλείται ο Κουτίνιο»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκοψε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις ορέξεις της Μπαρτσελόνα για τον Φελίπε Κουτίνιο τονίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος δεν πωλείται.

Η Μπαρτσελόνα επανήλθε για τον Φελίπε Κουτίνιο με προσφορά 80 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, με την Λίβερπουλ όμως να απαντάει με ένα ηχηρό όχι μέσω του Γιούργκεν Κλοπ.

«Ξέρετε την απάντησή μου για τον Κουτίνιο. Δεν έχω τίποτα να πω, συγγνώμη αλλά όλες αυτές οι ιστορίες γράφονται χωρίς να έχω μιλήσει εγώ, γιατί να τις χαλάσω τώρα; Κάντε ό,τι θέλετε με αυτές τις ειδήσεις, δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε το σύνολο δεμένο, αυτό έχει σημασία», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Ο Κουτίνιο δεν είναι προς πώληση, αυτό μπορώ να πω. Όμως αυτό δεν άλλαξε σήμερα το πρωί ή χθες. Είμαι σίγουρος ότι είναι έτσι εδώ και καιρό. Ο Κουτίνιο είναι πάρα πολύ σημαντικός για μας αλλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα όταν αγωνιζόμαστε χωρίς αυτόν. Την προηγούμενη χρονιά έχασε κάποια ματς και όταν επέστρεψε δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού δεν πρόλαβε να βρεθεί στην αγωνιστική κατάσταση που ήταν. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και το δείχνει κάτω από πίεση, εκεί δηλαδή που πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο».

Το συμβόλαιο του Κουτίνιο με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα