Ξεκαθαρίζει του Ζαμπράνο για ΠΑΟΚ

Ο ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ

Ξεκαθαρίζει του Ζαμπράνο για ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει του Ζαμπράνο για  ΠΑΟΚ

Μπορεί τα δημοσιεύματα από την Ιταλία να στέλνουν τον Τζουζέπε Μπελούσι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος παραμένει να είναι ο Κάρλος Ζαμπράνο. Το ερώτημα είναι για πόσο; 

Το όνομα του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού είναι στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας του «Δικεφάλου», την ώρα που οι Ιταλοί στέλνουν τον Μπελούσι στον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, σε μια προσπάθεια να τον φέρει στην Τούμπα ακόμη και με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική ομάδα.

Ο Ζαμπράνο είναι μια πανάκριβη περίπτωση, με ετήσιες αποδοχές άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που με τα χαρακτηριστικά του, το δυναμικό στυλ του, μπορεί να δώσει άλλου είδους πράγματα στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ρώσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του Περουβιανού αμυντικού, που από την πλευρά του έχει ενημερωθεί και γνωρίζει, όπως και οι ατζέντηδες του, για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Και δεν είναι αρνητικός…

Στην Τούμπα γνωρίζουν τα δεδομένα και ίσως εντός της εβδομάδας να κάνουν την τελική προσφορά τους προς το Ζαμπράνο και τη Ρούμπιν Καζάν, με τον Ελιο Καζαρέτο να επιβεβαιώνει τις επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να καταθέσει την πρόταση του, είναι η ομάδα που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως κι άλλες ομάδες», υποστήριξε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Μάρκο Ζαμπράνο, αδερφού και μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή. 

Πάντως, όπως τονίζει στις δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα «Sport» η Ρούμπιν δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς κάτω από το οποίο έχει αποφασίσει να αφήσει τον Ζαμπράνο. «Καλύτερα να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου», πρόσθεσε ο Καζαρέτο, αναφερόμενος στον Ρουστέμ Σαϊμάνοβα, τον άνθρωπο με τον οποίο έχει κάνει επαφή ο ΠΑΟΚ. .

Ο Τζουζέπε Μπελούσι παραμένει η δεύτερη επιλογή. Η πλευρά των Στανόγεβιτς και Βούκιτς, κυρίως, είναι αυτή που πιέζει ως προς την ολοκλήρωση της απόκτησής του Ιταλού ποδοσφαιριστή, αλλά θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση Ζαμπάνο, τότε μπορεί να επαληθευτούν οι Ιταλοί, που επιμένουν με διαδοχικά δημοσιεύματα να αναφέρονται στο θέμα του κεντρικού αμυντικού της Λιντς.

Best of internet