Ρούνεϊ: «Κοιμόμουν με... πυτζάμες Έβερτον»!

Ρούνεϊ: «Κοιμόμουν με... πυτζάμες Έβερτον»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούνεϊ: «Κοιμόμουν με... πυτζάμες Έβερτον»!

bet365

Αστειευόμενος, αλλά με στόχο να δείξει ότι ποτέ δεν ξέχασε την ομάδα από την οποία ξεκίνησε, ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε ότι υπήρξαν αρκετές νύχτες που κοιμήθηκε με... πυτζάμες της Έβερτον, αυτά τα 13 χρόνια που έλειψε από το «Γκούντισον Παρκ»!

Ο πρώην, πλέον, αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε τη μεγάλη επιστροφή.

Γύρισε για να γράψει ιστορία – την οποία είχε αφήσει στα... πρώτα της κεφάλαια στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – με τον σύλλογο χάρη στον οποίο τ' όνομά του άρχισε να εμφανίζεται στο προσκήνιο...

«Αισθάνομαι υπέροχα και τόσο ιδιαίτερα, όπως πριν από 13 χρόνια που ήμουν ακόμα πιτσιρικάς και αγωνιζόμουν για την ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, το κρατούσα μυστικό τόσα χρόνια, αλλά φορούσα πυτζάμες της Έβερτον στο σπίτι με τα παιδιά μου! Έπρεπε όμως να το κρατήσω κρυφό αυτό...

Μπαΐα - Φλουμινένσε με επιστροφή, αν ο Γκουστάβο Σκάρπα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Είναι υπέροχο που επέστρεψα.

Το Γκούντισον Παρκ πάντοτε ήταν και θα είναι ιδιαίτερο μέρος για εμένα, ακόμα κι όταν επέστρεφα ως αντίπαλος.

Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για εμένα να ξαναβγώ στον αγωνιστικό χώρο από τη φυσούνα και να φοράω τη φανέλα της Έβερτον αυτή τη φορά.

Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα και να διεκδικήσουμε κάποιον τίτλο.

Απλά πρέπει να το πάμε βήμα – βήμα, να κάνουμε καλή προετοιμασία και καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Όλο το καλοκαίρι γυμναζόμουν γιατί ήξερα σε ποια ομάδα θα συνεχίσω... Είχα πει εξ αρχής στον μάνατζέρ μου να μιλήσει στην Έβερτον για να δει αν μπορώ να επιστρέψω» ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα