Καταλήγει στην Έβερτον ο Κιν

Κώστας Ζάλιαρης
Καταλήγει στην Έβερτον ο Κιν

bet365

Αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ήθελε, ο Μάικλ Κιν είναι παίκτης που ο Κούμαν δεν ήθελε να χάσει κι έτσι τον παίρνει στην Έβερτον με 28 εκατ.ευρώ!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Γερμανία – Μεξικό, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Άγγλος αμυντικός που ανήκει στη Μπέρνλι, βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στις σημειώσεις του προπονητή των «ζαχαρωτών», ο οποίος δεν θα έχανε την ευκαιρία το φετινό καλοκαίρι.

Με δεδομένο και το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Κούμαν έκανε την εισήγησή του για δυναμική κίνηση της Έβερτον και όπως τονίζουν οι «Times», ο διεθνής αμυντικός θα μετακομίσει στο «Γκούντισον Παρκ» έναντι 28 εκατ.ευρώ.

Μάλιστα, η διαφαινόμενη προσθήκη του 24χρονου στο ρόστερ της Έβερτον θα είναι η τέταρτη για την ομάδα, το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Πίκφορντ, Κλάασεν και Σάντρο Ραμίρες, ενώ στο σύνολό του, το ποσό που θα έχει διαθέσει ο σύλλογος του Λίβερπουλ θα φτάσει στα 90 εκατομμύρια ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα