Τα είπε με Αμπράμοβιτς ο Κόντε και λογικά μένει Τσέλσι

Gazzetta team
Τα είπε με Αμπράμοβιτς ο Κόντε και λογικά μένει Τσέλσι

bet365

Μπορεί ακόμα να μην έχουν... πέσει οι υπογραφές, αλλά η παραμονή του Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη μετά και την συνάντηση με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Πορτογαλία – Χιλή με επιστροφή, αν ο Βιδάλ σκοράρει (21+).

Έτοιμος να... χρυσώσει τον Αντόνιο Κόντε είναι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να κρατήσει για χρόνια στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Ιταλό τεχνικό. Ο Ρώσος μεγιστάνας συναντήθηκε με τον Ιταλό τεχνικό και μπορεί να μην... έπεσαν οι υπογραφές, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι αισιόδοξοι για την συμφωνία.

Ο Κόντε έτσι και αλλιώς είχε συνεχείς επαφές με τους Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα και τον Μίκαελ Εμενάλο, ωστόσο χρειαζόταν να τα πει και με το αφεντικό των... μπλε, ειδικά μετά την απογοήτευση του Ιταλού για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο μεταγραφικό μέτωπο. Όπως αναφέραμε υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή του Κόντε που αν θα γίνει θα του αποφέρει περίπου 12 εκατομμύρια τον χρόνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα