Βενγκέρ Ιn, Αλέξις - Οζίλ Out!

Gazzetta team
Βενγκέρ Ιn, Αλέξις - Οζίλ Out!

bet365

Οζίλ και Σάντσες δε... συγκινήθηκαν από την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ και οι Τimes μιλούν για δεδομένη αποχώρηση από το Emirates!

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα μείνει στο Emirates για την επόμενη διετία, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν αποτελεί... κίνητρο για τους Αλέξις Σάντσες, Μεσούτ Οζίλ. Οπως αναφέρουν οι Τimes, ο Χιλιανός επιθετικός θέλει να φύγει από την Αρσεναλ, το μετέφερε ήδη στη διοίκηση και στόχος του είναι να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν. Μάλιστα, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 50 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Ο Γερμανός μέσος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος επιθυμεί να χαρίσει τα χρήματα του συμβολαίου στους Λονδρέζους και να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Ωστόσο, η Αρσεναλ θα επιδιώξει να κάνει το κόλπο γκρόσο και να τους κρατήσει στο Emirates! Ειδικότερα, είναι διατεθειμένη να τους προσφέρει συμβόλαιο δυο ετών και 280.000 λίρες την εβδομάδα, τα διπλά από αυτά που παίρνουν τη δεδομένη στιγμή! Βέβαια, το ρεπορτάζ των Times καταλήγει πως οι παίκτες είναι με το ένα πόδι εκτός Λονδίνου, αφού δε θέλουν να αγωνιστούν στο... Europa League!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα