Τα... λένε (και) στην Αθήνα για Ροντρίγκες!

Τα... λένε (και) στην Αθήνα για Ροντρίγκες!

Τα... λένε (και) στην Αθήνα για Ροντρίγκες!

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει... μάχη για την ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση του Γκονσάλο Ροντρίγκες και οι πληροφορίες μιλούν για επαφές και στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα!

Από το Gazzetta.gr έχετε ήδη διαβάσει για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες και τις πληροφορίες για Ολυμπιακό. Όπως επίσης και την σχετική επιβεβαίωση από τον ατζέντη του.

Η περίπτωσή του παραμένει φυσικά δύσκολη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δίνει την... μάχη του για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες κυρίως με ιταλικές και ισπανικές ομάδες (σ.σ. καθώς και άλλες). Τις τελευταίες ημέρες εκτός από τις Λάτσιο και Ρόμα υπάρχει ακόμα και η Μπολόνια αλλά και η Εσπανιόλ για τον έμπειρο άσο. Οι νεότερες πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ιταλία αναφέρουν πως εκτός από τις επαφές που έγιναν επί ιταλικού εδάφους υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει και ραντεβού στην Αθήνα με τους εκπροσώπους του παίκτη και επιτελικά στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ. Μία συνάντηση για την οποία καταβάλλεται προσπάθεια να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και φαίνεται πως θα πάρει και την τελική απόφαση για το μέλλον του ο εν λόγω στόπερ, που ως γνωστόν αποχωρεί από την Φιορεντίνα. Στα 33 του χρόνια ο Αργεντίνος που έχει και ισπανικό διαβατήριο συνεχίζει να στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Πέρυσι έκανε με την Φιορεντίνα 25 συμμετοχές με 1 γκολ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα