Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5

bet365

Οι Πολίτες δεν άφησαν να υπάρξει αμφισβήτηση για την 3η θέση. Διέλυσαν 0-5 την Γουότφορντ και θα μπουν απ' ευθείας στην κλήρωσε για τα γκρουπ του Champions League.

Χρειαζόταν νίκη στην Γουότφορντ ή έστω ισοπαλία με την προϋπόθεση να μην βάλει πάρα πολλά η Λίβερπουλ, καθώς έτσι θα την... έτρωγε σε ισοβαθμία η Σίτι. Τελικά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε την πρώτη επιλογή της. Διέλυσε 0-5 τους γηπεδούχους και κλείδωσε την 3η θέση, για να παίξει του χρόνου στους ομίλους του Champions League.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το δρόμο για το θρίαμβο των Πολιτών άνοιξε με κεφαλιά ο Κομπανί (5'). Ακολούθησαν δύο πλασέ του Αγουέρο (23', 36'), με τα οποία ο Αργεντινός έφτασε τα 20 γκολ στη σεζόν και έγινε ο 5ος στην ιστορία της Premier League με 20+ γκολ σε τρεις διαδοχικές χρονιές (Σίρερ, Ανρί, Φαν Νίστελροϊ, Κέιν). Το πλασέ του Φερναντίο μετά από επέλαση (42') και η ωραία προσπάθεια του Γκάμπριελ Ζέσους (58') ολοκλήρωσαν το ιδανικό απόγευμα για την Σίτι.

Γουότφορντ (Βάλτερ Ματσάρι): Γκόμες, Γιάνμαατ (39' Ελευθερίου), Μέισον, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Κλέβερλι, Καπού, Μπεχράμι, Αμραμπατ (59' Ντίνεϊ), Νιάνγκ (74' Περέιρα), Οκάκα

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Γιάγια Τουρέ (63' Σανιά), Σανέ (62' Χεσούς Νάβας), Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκάμπριελ Ζέσους, Αγουέρο (71' Ιεανάτσο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα