Τσέλσι - Σάντερλαντ 5-1

Τσέλσι - Σάντερλαντ 5-1

bet365

Ο Τέρι αποθεώθηκε στο αντίο του και η Τσέλσι φρόντισε να σηκώσει κούπα διαλύοντας τη Σάντερλαντ με 5-1! Ρεκόρ νικών οι Λονδρέζοι, τρέλα για τον αρχηγό!

Ιδανικότερο αντίο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τζον Τέρι! Ο αρχηγός αποθεώθηκε όσο κανείς άλλος από τους Μπλε και είδε την ομάδα του να συνδυάζει την απονομή τίτλου με πεντάρα κόντρα στην υποβιβασμένη Σάντερλαντ. Οι Λονδρέζοι διέλυσαν 5-1 τις Μαυρόγατες, έκαναν ρεκόρ με 30 νίκες σε 38 ματς, ενώ ο Κόντε πλησίασε την υπερ-ομάδα του Μουρίνιο (τη σεζόν 2004-05 συγκέντρωσε 95 β.), αφού συγκέντρωσε 93 βαθμούς! Mάλιστα, η δεύτερη καλύτερη συγκομιδή νικών ανήκει στους Λονδρέζους, τόσο το 2005 όσο και το 2006 είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με 29 νίκες.

Ο Τέρι έφτασε τις 492 συμμετοχές στην Premier League με την Τσέλσι, 63 περισσότερες από τον δεύτερο και είδε το Στάμφορντ Μπριτζ να σηκώνεται στο πόδι στο 26ο λεπτό όταν και αντικαταστάθηκε από τον Κέιχιλ! Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Λονδρέζοι έκαναν ό,τι ήθελαν όταν αποφάσιζαν να ανεβάσουν ρυθμό! Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-0 με τον Μανκίλο, ωστόσο η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 8' ο Γουίλιαν πέτυχε το 1-1. Οι Μπλε αποφάσισαν να φορτσάρουν στην επανάληψη και στο 61' ο Αζάρ από ασίστ του Κόστα σημείωσε το 2-1. Στο 77' ο Σεσκ μοίρασε στον Πέδρο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για το 3-1. Στις καθυστερήσεις ανέλαβε δράση ο Μπατσουαγί, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ διαμορφώνοντας το 5-1.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τσέλσι: Κουρτουά, Τέρι (26' Κέιχιλ), Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Μόουζες, Αζάρ (71' Πέδρο), Καντέ, Κόστα (62' Μπατσουαγί)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα