Αρσεναλ - Εβερτον 3-1

Gazzetta team
Αρσεναλ - Εβερτον 3-1

bet365

Η Αρσεναλ νίκησε 3-1 εντός έδρας της Εβερτον αλλά δεν πήρε δώρο από την Μίντλεσμπρο και έτσι έμεινε εκτός Champions League για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέτυχε να εξασφαλίσει θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν εδώ και δύο δεκαετίας παρότι νίκησε 3-1 την Εβερτον στο Emirates. Οι εμφατικές νίκες των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ακύρωσαν εκείνη της Αρσεναλ, η οποία περιορίστηκε στην 5η θέση της Premier League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Εκτορ Μπεγιερίν έκανε στο 8' το 1-0 για τους γηπεδούχους από κοντά και στη συνέχεια ο Λοράν Κοσιελνί άφησε τους Λονδρέζους με δέκα παίκτες καθώς είδε απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ενερ Βαλένσια. Παρά το γεγονός αυτό, η Αρσεναλ δεν έχασε το προβάδισμα και πέτυχε δεύτερο γκολ στοπ 27' με τον Αλέξις Σάντσες να τελειώνει τη φάση από κοντά. Στην επανάληψη και το 58' ο Ρομέλου Λουκάκου μείωσε σε 2-1 για την Εβερτον στο 58' με πέναλτι που έκανε ο Μονρεάλ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ααρον Ράμσεϊ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ (53' Μερτεσάκερ), Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Οζίλ, Ράμσεϊ, Τσάκα (62' Κοκλέν), Σάντσες (68' Ιβόμπι), Γουέλμπεκ.

Εβερτον (Ρόναλντ Κούμαν): Ρόμπλες, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Γουίλιαμς, Χόλγκεϊτ, Σνάιντερλιν, Γουέγ (46' Μπάρι), Ντέιβις (26' Μπάρκλεϊ), Μιραλάς, Λουκάκου, Βαλένσια (83' Κονέ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα