Αρσεναλ - Εβερτον 3-1

Gazzetta team
Αρσεναλ - Εβερτον 3-1

bet365

Η Αρσεναλ νίκησε 3-1 εντός έδρας της Εβερτον αλλά δεν πήρε δώρο από την Μίντλεσμπρο και έτσι έμεινε εκτός Champions League για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέτυχε να εξασφαλίσει θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν εδώ και δύο δεκαετίας παρότι νίκησε 3-1 την Εβερτον στο Emirates. Οι εμφατικές νίκες των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ ακύρωσαν εκείνη της Αρσεναλ, η οποία περιορίστηκε στην 5η θέση της Premier League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Εκτορ Μπεγιερίν έκανε στο 8' το 1-0 για τους γηπεδούχους από κοντά και στη συνέχεια ο Λοράν Κοσιελνί άφησε τους Λονδρέζους με δέκα παίκτες καθώς είδε απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ενερ Βαλένσια. Παρά το γεγονός αυτό, η Αρσεναλ δεν έχασε το προβάδισμα και πέτυχε δεύτερο γκολ στοπ 27' με τον Αλέξις Σάντσες να τελειώνει τη φάση από κοντά. Στην επανάληψη και το 58' ο Ρομέλου Λουκάκου μείωσε σε 2-1 για την Εβερτον στο 58' με πέναλτι που έκανε ο Μονρεάλ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ααρον Ράμσεϊ με όμορφο φαλτσαριστό σουτ.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ (53' Μερτεσάκερ), Μπεγιερίν, Χόλντινγκ, Οζίλ, Ράμσεϊ, Τσάκα (62' Κοκλέν), Σάντσες (68' Ιβόμπι), Γουέλμπεκ.

Εβερτον (Ρόναλντ Κούμαν): Ρόμπλες, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Γουίλιαμς, Χόλγκεϊτ, Σνάιντερλιν, Γουέγ (46' Μπάρι), Ντέιβις (26' Μπάρκλεϊ), Μιραλάς, Λουκάκου, Βαλένσια (83' Κονέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα