Λίβερπουλ - Μίντλεσμπρο 3-0

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μίντλεσμπρο 3-0

bet365

Η Λίβερπουλ έκανε αυτό που έπρεπε, κέρδισε με 3-0 την Μίντλεσπρο και επιστρέφει στο Champions League, έστω και από τα προκριματικά.

Η Λίβερπουλ ήθελε μόνο νίκη, προκειμένου να τερματίσει στην τετράδα και τα κατάφερε. Μόνο το ξεκίνημα αποδείχθηκε δύσκολο για τους παίκτες του Κλοπ, που προσπαθούσαν, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να ανοίξουν την άμυνα της Μίντλεσμπρο. Το παιχνίδι γινόταν στο μισό γήπεδο και η λύτρωση για τους κόκκινους ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ωραίος συνδυασμός, δυνατό σουτ του Βαϊνάλντουμ, που έχει πετύχει όλα του τα γκολ στην Premier League σε εντός έδρας παιχνίδια, και 1-0! Οι γηπεδούχοι δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, μπήκαν στο δεύτερο μέρος με διάθεση να τελειώσουν τα πάντα και το έκαναν μέσα σε λίγο λεπτά. Στο 51' ο Κουτίνιο πέτυχε το 15ο του γκολ με σουτ εκτός περιοχής στο πρωτάθλημα για το 2-0, ενώ στο 56' ο Λαλάνα έκανε το 3-0! Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους στη συνέχεια, ο ρυθμός ήταν καλός, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Λίβερπουλ να δίνει το παρών στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν!

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Μάτιπ, Μίλνερ (86' Μορένο), Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Κουτίνιο, Λαλάνα, Φιρμίνο (79' Λούκας), Στάριτζ (82' Οριζί)

Μίντλεσμπρo (Στιβ Άγκνιου): Γκούζαν, Φρεντ, Γκίμπσον, Τσέιμπερς, Φάμπιο (73' Αγιάλα), Κλέιτον, Φόρσο, Λίντμπιτερ, Ντάουνινγκ, Μπάμφορντ, Ζεστέντ (73' Νεγρέδο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα