Λέστερ - Τότεναμ 1-6

Gazzetta team
Λέστερ - Τότεναμ 1-6

bet365

Ο απίθανος Χάρι Κέιν πέτυχε τέσσερα γκολ και η Τότεναμ διέλυσε με 6-1 στο Κing Power την... άτυχη Λέστερ. Τρεις παίκτες των Σπερς με 20+ γκολ στη σεζόν!

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

To πάρτι της χρονιάς για την Τότεναμ έγινε στο Κing Power, με τους Σπερς να διαλύουν κάθε αμυντικό σύστημα της Λέστερ και με το 6-1 να δίνουν πανηγυρικό τόνο σε μια εντυπωσιακή χρονιά. Απίθανος Χάρι Κέιν, πέτυχε τέσσερα γκολ, έφτασε τα 26 και πέρασε μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ! Παράλληλα, έγινε μόλις ο 5ος παίκτης στην ιστορία της Premier League που πέτυχε 25+ γκολ σε δυο διαδοχικές σεζόν. Η Τότεναμ αισθάνεται φουλ... επιθετική, αφού τρεις παίκτες της έχουν 20+ γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις (Αλι, Σον, Κέιν). Οσο για τη Λέστερ, δεν ισοφάρισε ποτέ το μοναδικό ρεκόρ του 1966 με τις έξι διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα!

Η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βάρντι, αλλά στο γκολ πρώτο έφτασε η Τότεναμ, με τον Κέιν να βρίσκει δίχτυα στο 25'. Ο Σον στο 36' έδωσε προβάδισμα νίκης στους Σπερς. Η Λέστερ κατάφερε να μειώσει και να... ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν ο Μπεν Τσίλγουελ εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα και πέτυχε το 2-1! Ως εκεί...Στο 63' ο Κέιν πέτυχε το 3-1 και στο 71' ο Σον σημείωσε το 4-1 και με 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις κάνει την πιο παραγωγική σεζόν παίκτη από την Νότια Κορέα, ξεπερνώντας τον θρυλικό Μπουμ Κουν Τσα από τα 80s. Ο Κέιν στο 88' πέτυχε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο διεθνής φορ διαμόρφωσε το 6-1. Ηταν η πιο βαριά ήττα πρωταθλήτριας στην PL, μαζί με την εξάρα της Σίτι στη Γιουνάιτεντ το 2011.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα