Αρσεναλ - Σάντερλαντ 2-0

Gazzetta team
Αρσεναλ - Σάντερλαντ 2-0

bet365

Η Αρσεναλ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες κόντρα στη Σάντερλαντ, ωστόσο ο Σάντσες φρόντισε να σκοράρει δυο φορές (2-0) και να δώσει παράταση... τετράδας στους Λονδρέζους!

Τέλος εποχής για Βενγκέρ και Champions League (20 διαδοχικές παρουσίες στη διοργάνωση); Η Αρσεναλ πήρε παράταση στη μάχη για το σεντόνι, αφού επικράτησε 2-0 της Σάντερλαντ στο Λονδίνο, έμεινε στην 5η θέση, αλλά και στο -1 από την 4η Λίβερπουλ. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Εβερτον, ενώ οι Κόκκινοι φιλοξενούν τη Μπόρο, με τον Βενγκέρ να πιστεύει στα... θαύματα! Οι Λονδρέζοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά απέναντί τους είχαν έναν εξαιρετικό Πίκφορντ ο οποίος έκανε 11 επεμβάσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλο ματς στην Premier League! Ωστόσο, ο Αλέξις ήταν εκεί για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του, σκόραρε δυο φορές, συμμετέχοντας έτσι σε 33 γκολ της Αρσεναλ στη φετινή Premier League (23 γκολ, 10 ασίστ). Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Ζιρού στο 8', με τον Γάλλο, αλλά και τους Τσάκα, Μπεγερίν και Χόλντινγκ να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Η Σάντερλαντ πάντως θα μπορούσε να παγώσει τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά Ν' Ντονγκ και Ντεφόε δε νίκησαν τον Τσεχ! Στην επανάληψη καθάρισε ο Χιλανός! Στο 72’, έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Οζίλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 80' εκμεταλλεύθηκε την απόκρουση του Πίκφορντ στο γυριστό του Ζιρού και από οριακή θέση διαμόρφωσε το 2-0.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).


Άρσεναλ: Τσεχ, Χόλντινγκ, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Ράμσεϊ (69’ Γουέλμπεκ), Τσάκα, Γκιμπς (69’ Ιβόμπι), Οζίλ, Σάντσες, Ζιρού (85’ Γουέλμπεκ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα