Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1

bet365

Η Τότεναμ είπε αντίο στο ιστορικό White Hart Lane με τον ιδανικότερο τρόπο, επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ και κλείδωσε τη 2η θέση για πρώτη φορά από το 1963! Αήττητοι οι Σπερς εντός έδρας.

Ιστορική η 14η Μαΐου για την Τότεναμ, αφού έπειτα από 2533 παιχνίδια στο White Hart Lane είπε αντίο στο ιστορικό γήπεδο! Οι Σπερς επικράτησαν 2-1 της Γιουνάιτεντ κι έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να αποχαιρετήσει 118 χρόνια ιστορίας! Οι Λονδρέζοι σφράγισαν τη 2η θέση για πρώτη φορά έπειτα το 1963, ενώ έμειναν αήττητοι εντός έδρας, κάτι που είχε να συμβεί 52 χρόνια! Η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές, αφού το βλέμμα είναι στραμμένο μόνο στον τελικό του Europa League με τον Αγιαξ! Mόλις τρίτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας το 1-2 στον πίνακα έκαναν ομάδες από το Λονδίνο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Τότεναμ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 6ο λεπτό βρήκε δίχτυα! Ο Ντέιβις έκανε τη σέντρα, η άμυνα της Γιουνάιτεντ έχασε τη φάση και ο Γουανιάμα με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο, Ρούνεϊ και Μαρσιάλ είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν άουτ. Οι Σπερς είχαν τον πρώτο λόγο και στο 19' βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ντε Χέα νίκησε σε μεγάλο τετ α τετ τον Σον, ενώ στη συνέχεια ο Ερικσεν αστόχησε. Τα στημένα αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα της φετινής Γιουνάιτεντ και φάνηκε στο 22' όταν από κόρνερ του Ερικσεν ο Κέιν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι παίκτες του Μουρίνιο έχαναν συχνά τις θέσεις τους, οι Σπερς το εκμεταλλευόντουσαν και απειλούσαν. Στο 30' από τη σουτάρα του Ντέλε Αλι, ο Ντε Χέα προέβη σε απίθανη επέμεβαση! Ιδιο σκηνικό και στο 45', με τον Ισπανό να κερδίζει και τον Κέιν!

Η Τότεναμ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 49'. Σέντρα του Ερικσεν, τακούνι του Κέιν, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά σε επτά ραντεβού με τη Μάντσεστερ. Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα κόντρα στις 24 από τις 25 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην Premier League. Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε μετά την είσοδο των Eρέρα και Μκιταριάν και στο 71' ήρθε το γκολ! Ο Μαρσιάλ έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έσπασε τη σωστή στιγμή στον Ρούνεϊ, ο οποίος δεν αστόχησε. Η Τότεναμ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 84', αλλά ήταν εξαιρετικό το διώξιμο του Τζόουνς στη γραμμή, από το σουτ του Ντέλε Αλι. Η Μάντσεστερ πάντως θα μπορούσε να κλέψει το βαθμό στις καθυστερήσεις, αλλά ο Ράσφορντ αστόχησε στο τετ α τετ με τον Γιορίς!

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ (82’ Γουόκερ), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Γουανιάμα, Έρικσεν (90’ Ενκουντού), Σον (72’ Ντεμπελέ), Ντέλε Άλι, Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τουανζέμπε (61’ Ερέρα), Μπαϊγί, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Κάρικ, Ρούνεϊ, Μάτα (79’ Ράσφορντ), Λίνγκαρντ (61’ Μκιταριάν), Μαρσιάλ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα