Στόουκ - Αρσεναλ 1-4

Gazzetta team
Στόουκ - Αρσεναλ 1-4

bet365

Η Αρσεναλ έσπασε την κατάρα του Μπριτάνια, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από επτά χρόνια και με το 4-1 κόντρα στη Στόουκ μπήκε δυνατά στη μάχη για το Champions League!

Σε ένα από τα κρισιμότερα ραντεβού της φετινής σεζόν, η Αρσεναλ παρουσιάστηκε συνεπής, διέλυσε με 4-1 τη Στόουκ και μείωσε στον πόντο από την 4η Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι περιμένουν... δώρο από τη Γουέστ Χαμ το μεσημέρι της Κυριακής για να αποκτήσουν το πάνω χέρι για την έξοδο στο Champions League. Ζιρού, Οζίλ, Αλέξις βρήκαν τον τρόπο κι έσπασαν την κατάρα του Μπριτάνια, αφού ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από επτά χρόνια. Ο Κράουτς βρήκε ξανά δίχτυα απέναντι στους Λονδρέζους, αυτή τη φορά με το... χέρι!

Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 9ο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά την κεφαλιά του Μουστάφι έβγαλε εντυπωσιακά ο Μπάτλαντ. «Wenger out - means out» το μήνυμα στον ουρανό του Μπριτάνια, αλλά στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Αλσατού ήταν εξαιρετικοί! Μάλιστα, στο 17ο λεπτό ο Μονρεάλ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Η απογοητευτική Στόουκ προσπάθησε μετά το 25' να ανεβάσει ρυθμό, είχε ένα καλό σουτ με τον Αρναούτοβιτς, αλλά ως εκεί.. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι στο 42' άνοιξαν το σκορ. Ωραία ασίστ του Μπεγερίν και ο Ζιρού δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους Κανονιέρηδες και στο 55' ήρθε το δεύτερο τέρμα. Απίθανη ασίστ του Αλέξις και υπέροχο τελείωμα του Οζίλ!

Ο Χιουζ αποφάσισε να κάνει φουλ επιθετική την ομάδα του, πέρασε στο ματς Μπεραχίνο, Κράουτς και είδε αποτελέσματα. Στο 67' από σέντρα του Αρναούτοβιτς ο Κράουτς με το... χέρι πέτυχε το 9ο του τέρμα απέναντι στους Λονδρέζους, περισσότερα από όσα έχει πετύχει κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εφιαλτική για τους γηπεδούχους! Μπορεί ο Αλέξις να ζήτησε αλλαγή, ο Βενγκέρ τον κράτησε στο ματς και... δικαιώθηκε! Ο Χιλιανός με υπέροχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 3-1 κι έγινε ο 8ος παίκτης του συλλόγου που σκοράρει 50 γκολ στην Premier League! Παράλληλα, ήταν το 15ο του τέρμα σε εκτός έδρας ματς στη σεζόν! Το 4-1 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ζιρού από εξαιρετική ασίστ του Ράμσεϊ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στόουκ: Μπάτλαντ, Τζόνσον, Σόκρος, Μάρτινς Ίντι, Πίτερς, Κάμερον, Γουίλαν, Άλεν (60’ Κράουτς), Σακίρι, Ντιούφ (61’ Μπεραχίνο), Αρναούτοβιτς (81’ Σομπί)

Άρσεναλ: Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Χόλντινγκ, Μπεγερίν, Κοκλέν, Τσάκα, Μονρεάλ, Σάντσες (77’ Ράμσεϊ), Οζίλ (83’ Γουέλμπεκ), Ζιρού (84’ Γουόλκοτ)

Сток Сити - Арсенал 1:4. Обзор матча. АПЛ 2016/17. 37 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα