Τσέλσι – Μίντλεσμπρο 3-0

Τσέλσι – Μίντλεσμπρο 3-0

bet365

Η Τσέλσι καθάρισε 3-0 την Μίντλεσμπρο και απογειώθηκε στο +7 από την 2η θέση, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ρεκόρ υποβιβασμών από την Premier League για την Μπόρο (4).

Ηταν αναμενόμενο. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε ουσιαστικά η κυριαρχία της. Και τελικά φτάνει στην πιο δίκαιη κατάκτηση του τίτλου, καθώς βρέθηκε στην κορυφή για 148 ημέρες. Αυτός λοιπόν δεν χάνεται, καθώς με την εύκολη νίκη (3-0) επί της Μίντλεσμπρο, απογειώθηκε στο +7 από την 2η Τότεναμ και ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές.

Οι Μπλε ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς από το πρώτο του δευτερόλεπτο, μπαίνοντας πολύ δυνατά και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Στο 2' ο Μάρκος Αλόνσο σούταρε, ο Γκουζάν το έβγαλε και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο. Οι επιθέσεις ήταν διαδοχικές και ήταν απλά τυχερή η Μπόρο που έβλεπε την μπάλα να σφυρίζει από την εστία της.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στο 20' δεν το έβαλε για χιλιοστά ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά τρία λεπτά αργότερα βρήκε το 20ό φετινό του και έγινε ο τρίτος (μετά τους Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, Ντιντιέ Ντρογκμπά) με τόσα γκολ σε δύο διαφορετικές σεζόν για τους Μπλε. Μετά την τρομερή μπαλιά του Σεσκ, κατέβασε και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Γκουζάν. Ο Φάμπρεγας πάλι με την ασίστ αυτή έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος στην Premier League με 10+ πάρε βάλε για έξι διαφορετικές περιόδους, ξεπερνώντας Ρούνεϊ και Γκιγκς.

Στο 34' ο Μάτιτς πέρασε την ψηλοκρεμαστή σέντρα, ο Μάρκος Αλόνσο έκανε την προβολή αλλά ήταν ο Γκουζάν που το έβαλε με το πόδι του. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν με την ίδια φούρια. Στο 46' η βολίδα του Πέδρο τράνταξε το οριζόντιο και στο 65' η νέα υπέροχη ασίστ με το εξωτερικό του Σεσκ, έφερε το 3-0 με το πλασέ του Μάτιτς εντός περιοχής και την μπάλα να περνάει για τρίτη φορά μέσα από τα πόδια του πορτιέρο.

Μέχρι το φινάλε η Τσέλσι άφησε το πόδι από το γκάζι, και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Ετσι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε χρειάζεται απλά ακόμα μία νίκη, για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την 6η κατάκτηση στην ιστορία της. Αντιθέτως, η Μπόρο ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ υποβιβασμών από την Premier League (4).

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ (84' Τέρι), Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Μάρκος Αλόνσο, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Πέδρο (81' Σαλόμπα), Αζάρ (72' Γουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα

Μίντλεσμπρο (Στιβ Μπάουερ): Γκουζάν, Τσέιμπερς, Γκίμπσον, Φάμπιο, Φρεντ, Ντε Ρουν, Κλέιτον, Φόρσο (56' Λίντμπιτερ), Τραορέ (57' Μπάμφορντ), Ντάουνινγκ, Νεγρέδο (82' Γκεστέντε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα