«Συμφωνία κατά 99% με Μαρινάκη για τη Φόρεστ»
Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να σωθεί την τελευταία αγωνιστική και συνεχίζει και του χρόνου στην Championship, οπότε άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το ιδιοκτησιακό της καθεστώς. Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί δήλωσε στο BBC ότι η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ολοκληρωθεί κατά 99% και σύμφωνα με τους Άγγλους, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα μετα τη Football League της Αγγλίας, προκειμένου να πάρει το πράσινο φως.
Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!
Εδώ και αρκετές μέρες τα αγγλικά ΜΜΕ εμφανίζουν το deal τελειωμένο, με τις συζητήσεις ανάμεσα στον επιχειρηματία από το Κουβέιτ και τον Μαρινάκη να ξεκινούν ξανά μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Αμερικανό Τζον Τζέι Μουρς.
As #nffc celebrate staying up @fawaz_alhasawi1 says: "Mr Marinakis is meeting the @EFL and his lawyers this week. The takeover is 99% done."
— Natalie Jackson (@NatJacksonsport) May 7, 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.