Σώθηκε η Φόρεστ, έπεσε η Μπλάκμπερν (pics+vid)

Θάνος Σαρρής
Σώθηκε η Φόρεστ, έπεσε η Μπλάκμπερν (pics+vid)

bet365

Στο θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής στην Championship η Μπλάκμπερν καταδικάστηκε σε υποβιβασμό, αφού η νίκη 1-3 επί της Μπρέντφορντ δεν ήταν αρκετή.

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν για τον βαθμό ανταγωνιστικότητας της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία. Έτσι, τελευταία αγωνιστική, τρεις ομάδες με την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Μπέρμιγχαμ Σίτι και η Μπλάκμπερν έφτασαν να παλεύουν για δύο θέσεις παραμονής. Οι «Μπλε» του Μπέρμιγχαμ μετά τη νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική επί της Χάντερσφιλντ έδειχναν ήταν σε καλύτερη θέση. Το 1-0 επί της Μπρίστολ Ρόβερες του ήταν αρκετό. Μπλάκμπερν και Φόρεστ, σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα έπαιζαν τη σωτηρία στη διαφορά τερμάτων!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά για τους Reds, που είδαν την Ίπσουιτς να τους κάνει δοκάρι και τα Ρόδα να προηγούνται μέσα στο Λονδίνο επί της Μπρέντφορντ. Τελικά όμως άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Ασομπαλόγκα στο 43' και το άγχος έφυγε. Ο αρχηγός Κόεν με μακρινό σουτ έκανε το 2-0 και ο Ασομπαλόγκα, ο οποίος έχασε πεναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Μπλάκμπερν από την πλευρά της νίκησε 3-1 και έφτασε τους 51 βαθμούς με διαφορά τερμάτων -12. Η ομάδα του Νότιγχαμ είχε επίσης 51, αλλά με διαφορά -10. Έτσι, έμεινε στην κατηγορία.

Μετά το τέλος των αγώνων εκατοντάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του City Ground, πανηγυρίζοντας τη δύσκολη παραμονή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα