Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 5-0

Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας 5-0

bet365

Ίσως ένα... οικογενειακό διπλό να ήταν πιο ζόρικο για τη Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε πανεύκολα στο τελικό 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Etihad». Στην 3η θέση και με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Λίβερπουλ οι «πολίτες»!

Τέσσερα γκολ, δύο στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου, (σχεδόν) καμία μεγάλη ανησυχία πέρα από μια φάση στο πρώτο μέρος και ένα εύκολο μεσημέρι για τη Μάντσεστερ Σίτι, που αντιμετώπισε μια ομάδα η οποία κάθε άλλο παρά... κόπιασε για να πάρει κάτι θετικό από το ματς του «Etihad».

Ο Νταβίντ Σίλβα με το 50ο του γκολ με τη φανέλα των «πολιτών» και το γρηγορότερο γκολ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη φετινή σεζόν στα 114 δευτερόλεπτα, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός με αριστερό πλασέ από καλή θέση έκανε το 1-0, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση και να καρδιοχτυπά μονάχα στο 36', όταν ο Μπεντεκέ με κεφαλιά ανάγκασε τον Καμπαγέρο σε εκπληκτική επέμβαση προκειμένου να διατηρηθεί το σκορ υπέρ της Σίτι, έως την ανάπαυλα.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Στην επανάληψη, πάλι η Πάλας έδειχνε ότι... δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Ο Κομπανί στο 49' με εκπληκτικό δεξί σουτ πέτυχε σπάνιο γκολ, για αμυντικό, ενώ στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Ντε Μπρόινε που είχε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα των «πολιτών», χρίστηκε εκείνος σκόρερ με δεξί φαλτσαριστό πλασέ από τα όρια της περιοχής για να φτάσει η Σίτι στο 3-0 δίχως να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση.

Το 4-0 έκανε ο Στέρλινγκ με αριστερό σουτ από «σερβίρισμα» του Σαμπαλέτα με κεφαλιά, ενώ στις καθυστερήσεις ήρθε ακόμα μια μπαλιά πάρε - βάλε από τον Ντε Μπρόινε, με τον Οταμέντι να γράφει το τελικό 5-0. Με το «τρίποντο», το σύνολο του Γκουαρδιόλα πέρασε στο 3ο σκαλί και φρόντισε για την απόσταση από τη Γιουνάιτεντ στην 4άδα...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Φερναντίνιο, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Τουρέ, Σανέ (84' Νάβας), Ντε Μπρόινε, Σίλβα (68' Σαμπαλέτα), Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζέσους (84' Ιεανάτσο)

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Κέλι (76' Ντελάνεϊ), Σλουπ, Φαν Άνολτ, ΜακΆρθουρ, Μιλιβόγεβιτς (67' Φλαμινί), Πάντσεον, Ζαχά, Μπεντεκέ, Τάουνσεντ (57' Λι)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα