Βενγκέρ: «Έτσι έχασα τον Μπαπέ»

Βενγκέρ: «Έτσι έχασα τον Μπαπέ»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ θυμήθηκε το περιστατικό στο σπίτι του Κίλιαν Μπαπέ, την αποτυχία του να τον πάρει στην Άρσεναλ και μιλά για το μέλλον του 18χρονου που έχει αφήσει άφωνο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το ταλέντο του.

Θέλτα – Μαν. Γιουνάιτεντ με επιστροφή, αν ο Μαρσιάλ σκοράρει (21+).

Ο Κίλιαν Μπαπέ έχει κάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ερωτευτεί το ταλέντο του. Ένα ταλέντο που είχε διακρίνει ο Αρσέν Βενγκέρ, πριν ο 18χρονος αρχίσει να μαγνητίζει τα βλέμματα πάνω του. Ο Αλσατός τεχνικός, ωστόσο, δεν κατάφερε να τον πάρει στην Άρσεναλ.

«Ο παίκτης θα σας έλεγε ότι ήμουν σπίτι του πέρυσι για να τον πάρω εδώ. Ήταν στο τέλος του συμβολαίου του, αλλά η Μονακό κατάφερε να τον κρατήσει. Μπορούσα να το καταλάβω επειδή είχε εκπαιδευτεί εκεί και τελικά αποφάσισε να μείνει εκεί», είπε αρχικά στο «beIN Sport» ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».

Οκ, πέρυσι, η ομάδα του Λονδίνου δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει. Η ευκαιρία της ωστόσο για τον στράικερ των Μονεγάσκων παραμένει ανοιχτή;

Ο Βενγκέρ απαντά: «Μπορεί να τον πάρει η Άρσεναλ; Δεν ξέρω, αυτό εξαρτάται από τον ίδιο.Σίγουρα θα ξέρετε ότι σήμερα αυτός θα αποφασίσει που θα πάει: Ρεάλ Μαδρίτης; Ίσως. Μπαρτσελόνα; Ίσως. Άρσεναλ; Μάντσεστερ; Μπορεί να πάει όπου θέλει. Δεν ξέρω ποια είναι η βαθιά του επιθυμία, αλλά ίσως το καλύτερο γι αυτόν είναι να μείνει για ακόμη έναν χρόνο στη Μονακό».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα