Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-1

Γουότφορντ - Λίβερπουλ 0-1

bet365

Ο Εμρέ Τσαν πέτυχε το γκολ της σεζόν με ανάποδο ψαλίδι και η Λίβερπουλ πέρασε από την έδρα της Γουότφορντ (0-1) ισχυροποιώντας τη θέση της στην 4άδα.

Μπορεί το ματς να ήταν πολύ μέτριο όμως αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου την Λίβερπουλ, που, με απίστευτο τέρμα του Τσαν, νίκησε την Γουότφορντ και πέρασε με αγώνα περισσότερο στο +3 από την Μάντσεστερ Σίτι με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Πλήγμα για τους Reds ο τραυματισμός του Κουτίνιο, λίγο έλειψε να προκαλέσουν έμφραγμα οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο 94’.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ενα από τα 45λεπτα με τη λιγότερη δράση ήταν το πρώτο μέρος. Στο 5’ ο Κουτίνιο τραυματίστηκε σε φάση με τον Μαριάπα και άντεξε μέχρι το 13’ όταν πήρε τη θέση του ο Λαλάνα. Η Λίβερπουλ δεν έβγαζε άκρη στο πρώτο κομμάτι του ματς, είχε μια σχετική πρωτοβουλία, όμως φάσεις δεν μπορούσε να κάνει. Στο 21’ ο Τσαν με καλό αριστερό εκτός περιοχής έκανε τον Εουρέλιο Γκόμες να πιάσει δουλειά ενώ και η Γουότφορντ έκανε αναγκαστική αλλαγή όταν τραυματίστηκε ο Μπρίτος. Το επόμενο κομμάτι δεν είχε να δώσει σχεδόν τίποτα, όμως στο τελευταίο 5λεπτο οι Reds κάτι… έπαθαν. Στο 41’ το τρομερό σουτ του Λαλάνα εκτός περιοχής τράνταξε το δοκάρι του Γκόμες αλλά το πραγματικό έργο τέχνης ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Λούκας ύψωσε ωραία μέσα στην περιοχή για τον Εμρέ Τσαν, ο οποίος με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στο παραθυράκι πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ των τελευταίων ετών (0-1).

Στο δεύτερο μέρος η Γουότφορντ αναγκάστηκε να παίξει ένα κλικ πιο μπροστά και σταδιακά ανέβαινε και έτσι είχαμε κάποιες φάσεις. Ο Γκόμες ξεκίνησε τη δουλειά στο 49’ βγάζοντας το φάουλ του Μίλνερ και στη συνέχεια είπε «όχι» δύο φορές στον Οριζί (54’, 57’). Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν επιθετικά και έγιναν απειλητικοί στο 68’ με το σουτ του Καπού που έβγαλε ο Μινιολέ και στο 76’ στην κόντρα ο Λαλάνα δεν τα κατάφερε. Οπως ευτυχώς για την Λίβερπουλ δεν τα κατάφερε ο Γιάνμαατ στο 83’ με το μακρινό σουτ, το οποίο έβγαλε ο Μινιολέ, ενώ ο Γκόμες απάντησε με τρομερή επέμβαση με το ένα χέρι στο τετ-α-τετ με τον Σταριτζ (90’). Στο 94’ οι Reds απέφυγαν το έμφραγμα καθώς το δυνατό βολέ του Πρεντλ στο 94’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Γουότφορντ (Βάλτερ Ματσάρι): Γκόμες, Μαριάπα, Πρεντλ, Μπρίτος (19’ Καμπασέλε), Γιάνμαατ, Κλέβερλι, Ντουκουρέ, Καπού (73’ Σακσές), Αμραμπάτ (85’ Οκάκα), Ντίνι, Νιανγκ.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Μάτιπ, Μίλνερ, Λούκας, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Κουτίνιο (13’ Λαλάνα) (87’ Κλάβαν), Φιρμίνο, Οριζί (84’ Στάριτζ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα