Τιμωρία - σοκ για Μπάρτον!

Gazzetta team
Τιμωρία - σοκ για Μπάρτον!

bet365

Ο Τζόι Μπάρτον τιμωρήθηκε με 18 μήνες αποκλεισμό από την FA για παράνομο στοιχηματισμό. «Είμαι εθισμένος στον τζόγο...» είπε ο παίκτης της Μπέρνλι.

Εξοντωτική τη τιμωρία της FA στον Τζόι Μπάρτον λόγω της παράνομης στοιχηματικής του δραστηριότητας! Ο έμπειρος μέσος προέβη σε 1.260 στοιχηματικές ενέργειες (από τον Μάρτιο του 2006 μέχρι τον Μάιο του 2013) και η Ομοσπονδία αποφάσισε να τον τιμωρήσει με 18 μήνες αποκλεισμό απο τα γήπεδα, αλλά και πρόστιμο ύψους 30.000 λιρών. Ο παίκτης της Μπέρνλι είναι 35 ετών και όλα δείχνουν πως δεν θα επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση. «Ο Τζόι Μπάρτον τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και από οποιαδήποτε άλλη ποδοσφαιρική δραστηριότητα για 18 μήνες, με την τιμωρία να έχει άμεση εφαρμογή, αφού κρίθηκε από την FA ότι είχε στοιχηματική δραστηριότητα.

Από τις 26 Μαρτίου του 2006 έως τις 13 Μαΐου του 2016 τοποθέτησε συνολικά 1.260 στοιχήματα, κάτι που είναι ενάντια στους κανονισμούς της FA. Ο παίκτης της Μπέρνλι τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 30.000 λιρών και δέχθηκε προειδοποιήσεις για τη μελλοντική του συμπεριφορά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η FA. Από την πλευρά του, ο Μπάρτον τόνισε: «Δέχομαι πως παραβίασα τους κανονισμούς αλλά πιστεύω πως η ποινή που μου επιβλήθηκε ήταν βαρύτερη και με οδηγεί σε πρόωρη αποχώρηση. Προσπαθώ να καταπολεμήσω τον εθισμό μου στον τζόγο και έχω ήδη παραδώσει ήδη μια ιατρική αναφορά στην FA για το πρόβλημά μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα