Η Πρέμιερ ψήφισε... Καντέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Πρέμιερ ψήφισε... Καντέ!

bet365

Ο Ενγκολό Καντέ αναδείχθηκε κορυφαίος της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των θετικών ψήφων των συναδέλφων του από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Εϊμπαρ - Μπιλμπάο με επιστροφή, αν ο Αντούριθ ανοίξει το σκορ (21+).

Ο Γάλλος χαφ, φαίνεται πως θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα κάνει το back-to-back στα πρωταθλήματα με δύο διαφορετικές ομάδες μετά το περσινό έπος με τη Λέστερ και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου με την Τσέλσι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το βράδυ της Κυριακής στην εκδήλωση των βραβείων της PFA, ήταν εκείνος που με τις εμφανίσεις του όλη τη σεζόν έπεισε τους συναδέλφους πως αξίζει το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς και το έκανε δικό του.

Ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου νεαρού ποδοσφαιριστή για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ενώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρέλαβε τιμητική διάκριση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Στα βραβεία των γυναικών, κορυφαία της χρονιάς ήταν η Λούσι Μπρονζ της Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας το συγκεκριμένο βραβείο έπειτα από το 2014, ενώ καλύτερη νέα, ψηφίστηκε η Τζες Κάρτερ της Μπέρμιγχαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα