Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Κρίσταλ Πάλας 1-2

bet365

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Μπεντέκε και έφυγε με νίκη από το Anfield για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Η τελευταία ομάδα που είχε καταφέρει να κερδίσει για τρεις συνεχόμενες σεζόν στο Anfield ήταν η Τσέλσι το 2005. Δώδεκα χρόνια αργότερα ο Μπεντέκε ήρθε να στοιχειώσει ξανά την Λίβερπουλ και να δώσει τη νίκη με ανατροπή στην Κρίσταλ Πάλας, που επανέλαβε εκείνη την επίδοση των μπλε, για να βάλει δύσκολα στην Λίβερπουλ, που για ακόμη μία φορά έχασε βαθμούς από ομάδα που βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και έβαλε σε κίνδυνο της παρουσία της στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Από την αρχή φάνηκε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τους κόκκινους, με τον Μπεντέκε να χάνει την πρώτη ευκαιρία και τον Κουτίνιο να δίνει για ακόμη μία φορά τη λύση από το πουθενά. Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεσε φάουλ στο 24’, έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους με τον Τσαν στο 40’, όμως δεν το έκαναν και τιμωρήθηκαν. Στο 42’ ο Μπεντέκε έκανε από κοντά το 1-1 έπειτα από ασίστ του Καμπάγ και το Anfield για ακόμη μία φορά φέτος πάγωσε.

Οι κόκκινοι πίεσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως μετά το 60’ έχασαν τον ρυθμό τους. Οι παίκτες του Άλαρνταϊς είχαν δυνάμεις και το εκμεταλλεύτηκαν, με τον Μπεντέκε να κάνει το 1-2 στο 72’ έπειτα από κόρνερ για το πέμπτο του γκολ στο Anfield ως αντίπαλος, τη στιγμή με τη φανέλα της Λίβερπουλ είχε μόλις τέσσερα! Ο Κλοπ έκανε αλλαγές, προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του, όμως οι κόκκινοι ναι μεν είχαν την υπεροχή μέχρι το τέλος, όμως δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες και γνώρισαν την ήττα.

*Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σαμ Άλαρνταϊς στο Anfield στην 14η προσπάθειά του.
*Μόλις 4 ομάδες έχουν καταφέρει να πάρουν τρεις συνεχόμενες νίκες στο Anfield (η Λέστερ το 2000, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2005, η Τσέλσι το 2005 και τώρα η Κρίσταλ Πάλας).

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Μίλνερ (82’ Μορένο), Λόβρεν (79’ Άρνολντ), Μάτιπ, Κλάιν (84’ Γκρούγιτς), Λούκας, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Οριζί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα