Γουέστ Χαμ - Εβερτον 1-1

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Εβερτον 1-1

bet365

Σε ένα ματς με μετρημένες καλές στιγμές, Γουέστ Χαμ και Εβερτον δεν ρίσκαραν πολύ και λογικά έμειναν στο 0-0. Νίκες για Μπόρνμουθ, Χαλ, Σουόνσι.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έφυγε από την έδρα της και επέστρεψε στις απώλειες καθώς με τον Ρομέλου Λουκάκου εντελώς μπλοκαρισμένο, έμεινε στο 0-0 στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε να δώσει μόνο… ελπίδα για το δεύτερο και όσοι το παρακολούθησαν ξέρουν ότι έχει ήδη σβηστεί από τη μνήμη όλων. Με λίγες σωστές επιθετικές ενέργειες και μετρημένους συνδυασμούς που κατέληξαν σε κάτι καλό, Γουέστ Χαμ και Εβερτον έμειναν στη λευκή ισοπαλία, με τα Ζαχαρωτά να μην μπορούν να μπουν στη 5άδα, έστω με ματς περισσότερα.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Πάρτι η Μπόρνμουθ
Με την Μίντλεσμπρο να έχει αποδεχθεί την μοίρα της, η οποία είναι ο υποβιβασμός στην Championship, η Μπόρνμουθ είχε την ευκαιρία να περάσει ένα χαλαρό και όμορφο απόγευμα. Και το έκανε. Με τον Κινγκ, άλλωστε, να ανοίγει το σκορ στο 2', κατάλαβαν όλοι τι θα ακολουθούσε. Και αυτό που ακολούθησε ήταν το 2-0 του Αφόμπε στο 16' μετά το λάθος του Κλέιτον και η αποβολή του Ραμίρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 20', αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες... Και αφού έμειναν με παίκτη λιγότερο, δέχθηκαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος για να φτάσει στο 4-0 η Μπόρνμουθ. Το τρίτο γκολ μπήκε στο 65' από τον Πουγκ, το τέταρτο στο 70' από τον Ντάνιελς και η ζωή συνεχίζεται ωραία για τους γηπεδούχους και δύσκολα για την «Μπόρο»...

Εδειξε χαρακτήρα και πήρε τεράστια νίκη η Χαλ
Η Χαλ κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλη νίκη εντός έδρας κόντρα στην Γουότφορντ με 2-0, παρέμεινε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και συνεχίζει να κρατά την τύχη της στα χέρια της. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν είχε καλό ξεκίνημα στον αγώνα του KCOM Stadium καθώς στο 25’ ο Ουμάρ Νιάς είδε αμφισβητούμενη κόκκινη για μαρκάρισμα στον Νιάνγκ. Ο Γιακούποβιτς κράτησε στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο οι Tigers πήραν τους πολύτιμους βαθμούς χάρη σε γκολ των Μάρκοβιτς (62’) και Κλούκας (71’).

Ελπιδα για Σουόνσι
Η Σουόνσι επανέφερε τις ελπίδες της για παραμονή στην Premier League μετά το 2-0 κόντρα στην Στόουκ, με το οποίο έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη. Μόλις στο 10’ ο Φερνάντο Γιορέντε έδωσε με κεφαλιά το προβάδισμα στους Ουαλούς, οι οποίοι ένιωσαν ανακούφιση στην επανάληψη, όταν ο Μάρκο Αρναούτοβιτς εκτέλεσε πέναλτι πάνω από τα δοκάρια. Το δεύτερο γκολ με το οποίο η Σουόνσι κλείδωσε τη νίκη πέτυχε στο 70’ ο Τομ Κάρολ με σουτ που κόντραρε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα