Τότεναμ – Μπόρνμουθ 4-0

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ – Μπόρνμουθ 4-0

bet365

Με τον Χάρι Κέιν να φτάνει στα 20 τέρματα για τρίτη διαδοχική σεζόν και την Τότεναμ να μη σταματάει τα γκολ και τις ευκαιρίες, διαμορφώθηκε εύκολα το τελικό 4-0 επί της Μπόρνμουθ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει επενδύσει πλέον σε ένα σύνολο που δείχνει ικανό να σαρώνει στο διάβα του και να τελειώνει σε χρόνο dt αυτά τα ματς που θα μπορούσαν να δείχνουν... ύπουλα και να κρίνουν πολλά στο ταμείο στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ντεμπελέ στο 17' άνοιξε το σκορ με τη μπάλα να περνάει απ' όλα τα σώματα στην εκτέλεση του κόρνερ και τον Βέλγο να πλασάρει εύκολα από κοντινή απόσταση, ενώ στο 19', ο Σον, από τακουνιά του Κέιν, με διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά τελείωσε την φανερά κατώτερη Μπόρνμουθ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48', ο Χάρι Κέιν, στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα έπειτα από ενάμιση μήνα, έχοντας επιστρέψει από τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμόρφωσε το 3-0 και έγραψε ιστορία.

Μετά τους Ανρί, Σίρερ και Φαν Νίστελροϊ, έγινε ο 4ος στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που φτάνει σε 20+ τέρματα σε τρεις διαδοχικές αγωνιστικές περιόδους!

Το αποτέλεσμα του αγώνα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γιάνσεν (έχοντας περάσει στο ματς στο 87'), ένα γκολ το οποίο πανηγύρισε και ο Ποκετίνο από τη στιγμή που ο Ολλανδός φορ ψάχνει μια... ένεση ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης στην πρώτη του χρονιά στην Αγγλία.

Η Τότεναμ έφτασε στις 12 σερί νίκες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» στο πρωτάθλημα και στις 8 σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Τραυματίας αποχώρησε ο Τζακ Γουίλσιρ, που φυσικά, λόγω Άρσεναλ, τη δύσκολη στιγμή της αναγκαστικής αλλαγής δέχθηκε την καζούρα των οπαδών των «σπιρουνιών»...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (87' Γιάνσεν), Άλι (84' Σισοκό), Σον, Κέιν (79' Γουανιάμα)

Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Σμιθ, Φράνσις, Κουκ, Ντάνιελς, Στάνισλας (69' Φρέιζερ), Άρτερ, Γουίλσιρ (56' Κουκ), Πιού, Κινγκ, Αφόμπε (77' Μόουσετ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα