Μάρκο Σίλβα: «Στο χέρι μας η παραμονή στην Premier League»

Μάρκο Σίλβα: «Στο χέρι μας η παραμονή στην Premier League»

bet365

O Μάρκο Σίλβα παραδέχθηκε ιπποτικά την ήττα της Χαλ από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο επανέλαβε πως πως η ομάδα του μπορεί να διατηρηθεί στην Premier League.

Η Χαλ ηττήθηκε με 3-1 στο «Etihad Stadium» από την Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσμα που δεν διαφοροποιεί σε καμία περίπτωση τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Το δεύτερο γκολ ήταν το κλειδί στο παιχνίδι, άξιζαν όμως την νίκη. Αντιδράσαμε καλά μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε. Σκόραραν ωστόσο μετά το πρώτο ημίχρονο και εκεί ‘κλείδωσε’ υπέρ τους το παιχνίδι», τόνισε ο Μάρκο Σίλβα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στην Premier League.

«Είναι στο δικό μας χέρι. Έχουμε έξι παιχνίδια ακόμα και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Από τότε που ήρθα εδώ, είμαι αισιόδοξος και το έχω περάσει αυτό και στους παίκτες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα