Μάντσεστερ Σίτι - Χαλ 3-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Χαλ 3-1

bet365

Η Μάντσεστερ ξεπέρασε την ήττα από την Τσέλσι, επικράτησε 3-1 της Χαλ στο Ετιχαντ και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο Champions League.

Ηταν 3 Μαρτίου όταν η Σίτι κέρδιζε τελευταία φορά στην Premier League. Χρειάστηκε ένας μήνας, ώστε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επιστρέψει στις επιτυχίες, να πάρει το τρίποντο και να κάνει σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League! H Σίτι επικράτησε της Χαλ 3-1 και βρέθηκε στο +7 από Αρσεναλ, Γιουνάιτεντ (με δυο ματς περισσότερα οι Πολίτες). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν, αλλά στο 5ο λεπτό έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία με τους Σίλβα, Σανέ. Από το 15΄ κι έπειτα η Χαλ ισορρόπησε και κράτησε μακριά από την εστία της τους Πολίτες. Ωστόσο, μια άτυχη στιγμή έφερε τους φιλοξενούμενους πίσω στο σκορ. Στο 31' ο Νάβας έκανε τη σέντρα και ο Ελμοχαμαντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην πρώτη καλή στιγμή του β' μέρους η Μάντσεστερ πέτυχε δεύτερο τέρμα! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπειτα από εκπληκτική κούρσα έσπασε για τον Αγουέρο ο οποίος πέτυχε το 2-0. Στο 63ο λεπτό ο Ντελφ με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0. Ο Ρανόκια στο 85' μείωσε στο τελικό 3-1 για τη Χαλ, η οποία συνεχίζει να δίνει τον αγώνα επιβίωσης. Αξίζει να σημειωθεί, πως μόνο οι Τίγρεις έχουν λιγότερα clean sheets (1) εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι (3) τη φετινή σεζόν.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Νάβας, Στόουνς, Κολάροφ, Κλισί, Τουρέ (74' Φερνάντο), Ντελφ, Στέρλινγκ, Σίλβα (73' Ιεανάτσο), Σανέ (66' Νολίτο), Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα